Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Wikileaks confirmă că pe Lună s-ar afla baze lunare secrete americane şi ruseşti. De asta a fost arestat fondatorul Wikileaks, Julian Assange?


Se ştie că fondatorul WikiLeaks, ziaristul australian Julian Assange, a fost arestat în prima parte a lunii aprilie 2019, în ambasada Ecuadorului de la Londra, după ce oficialii ecuadorieni şi-au dat acceptul, fiind „momiţi” de un împrumut de la FMI de 4,2 miliarde de dolari (citiţi mai multe în cadrul acestui articol: Fondatorul WikiLeaks, curajosul ziarist Julian Assange, a fost arestat în Ambasada Ecuadorului din Londra. Între timp, Regimul din Ecuador a primit un împrumut de la FMI de miliarde de dolari. Simplă coincidenţă?).

De ce? Drept răzbunare pentru dezvăluire de informaţii secrete din diplomaţia mondială? Sau pentru a i se astupa gura? Foarte interesant că există un „cable”, adică o informare pe căi diplomatice pe site-ul Wikileaks, care nu este un document electronic, aşadar nu se pot afla on-line mai multe detalii. El poate fi vizualizat AICI.

Informarea poartă titlul de „Bază americană secretă de pe Lună, distrusă de URSS”, având data de 11 ianuarie 1979. Dacă e adevărată, atunci ar fi cu adevărat şocant, întrucât s-ar confirma bănuiala mai multor conspiraţionişti conform căreia americanii (dar şi ruşii, precum şi alte naţiuni, probabil) ar avea mai multe baze secrete pe Lună, care poate ar fi situate în „partea întunecată a Lunii”, pentru a nu fi observate uşor.

De aceea, s-ar explica pauza prea mare din 1972 până în prezent, de peste 45 de ani, de când omul n-a mai fost pe Lună. De fapt, noi (oamenii) am mai fost pe Lună, dar misiunile au fost secrete, şi au avut drept scop construirea unor baze pe satelitul nostru natural. Cu ce scop? Şi de ce aceste informaţii sunt ţinute secrete?