Posibilul document ultrasecret CIA prin care preşedintele Reagan ar fi fost informat de existenţa extratereştrilor: Extraterestrul EBE, capturat de americani, a trăit 5 ani şi provenea din sistemul solar Zeta-Reticuli!


extraterestru Zeta ReticuliÎn 2014 scriam acest articol – Proiectul ultrasecret SERPO, de cooperare între guvernul SUA şi extratereştrii de pe o planetă extrasolară, aflată la 37 ani-lumină faţă de noi! Pe acea planetă au ajuns 12 militari americani! – care are următoarea poveste: Proiectul SERPO este numele unui pretins program top-secret de cooperare între guvernul Statelor Unite ale Americii și o planetă extrasolară numită Serpo, aflată în sistemul solar binar Zeta-Reticuli. Se susţine că 12 militari americani ar fi vizitat planeta Serpo între 1965 și 1978. Această planetă se găseşte la 37 (40) de ani-lumină faţă de Pământ, este luminată de doi sori şi este mai mică ca şi Pământul, dar având o atmosferă asemănătoare ca a Terrei. Totuşi, nivelul radiaţiilor de pe Serpo este mult mai mare decât pe Pământ. Extratereştrii de pe Serpo nu au lideri şi nici guvern şi locuiesc în comunităţi mici; pe acea planetă se găsesc circa 650.000 de fiinţe. Militarii americani au rămas pe Serpo până în 1978, după care 8 dintre ei s-au întors pe Pământ. 2 au muri pe planetă, dar alţi 2 au decis să rămână acolo. Toţi cei 8 militari întorşi acasă au murit până la urmă, din cauza radiaţiilor nesuportabile de pe Serpo.

Pe site-ul serpo.org, dedicat acestei planete, s-ar găsi mai multe dovezi, printre care un document ultra-secret CIA, în care fostul preşedinte american Ronald Reagan (1980-1988) este informat de către consilierii săi despre extratereştrii de pe Serpo. Redau fragmente din acest aşa-zis document secret (nu ştiu dacă este real sau nu):

Consilier 1: Statele Unite ale Americii au fost vizitate de extratereştri din 1947. Avem unele dovezi că Pământul a fost vizitat de mii de ani de către diferite rase extraterestre. Dar, în iulie 1947, un eveniment remarcabil a avut loc în New Mexico. În timpul unei furtuni, două nave spațiale extraterestre s-au prăbușit. O navă s-a prăbușit la sud-vest de Corona, New Mexico, iar cealalta în apropiere de Datil, New Mexico. Armata SUA le-a găsit pe ambele, a recuperat rămăşiţele, dar şi un extraterestru viu, la care ne vom referi ca „EBE 1”.

Preşedinte: Ce înseamnă asta? Avem coduri sau e o terminologie specială?

Consilier 1: Domnule președinte, EBE înseamnă „entitate biologică extraterestră”. A fost un cod desemnat de Armata SUA pentru această creatură în acele zile. Entitatea nu era om și noi a trebuit să ne gândim la un termen; oamenii de ştiinţă au numit-o ca „EBE 1”, iar noi am menţionat-o ca „Noe”.

Președinte: Mai avem şi alţii? Numărul „1” ar părea să indice că mai avem şi alţii.

Consilier 1: Da, mai avem şi alţii. Pe atunci, termenul era doar de EBE, neavând un număr. Vă vom explica şi cum am dat şi de ceilalţi.

Președinte: OK. Vă rugăm să continuați.

Consilier 1: Toate resturile și extratereştrii morţi recuperaţi din primul loc al accidentului au fost preluate la Baza Aeriană Roswell din New Mexico. EBE-ul viu a fost tratat pentru unele leziuni minore și apoi dus la Laboratoarele Naţionale Los Alamos, care era locul cel mai sigur din lume. Aranjamente speciale au fost făcute pentru EBE. Resturile navei au fost în cele din urmă transferate la Dayton, Ohio, la Divizia Tehnologică a lui Air Force. Cel de-al doilea loc al accidentului a fost descoperit în 1949 de către unii fermieri. Nu au existat extratereştrii vii în această a doua prăbuşire. Toate resturile au fost duse la Baza Armată Sandia din Albuquerque, New Mexico.

Preşedinte: OK, o întrebare în ceea ce privește prima prăbuşire. Câţi extratereştri erau în nava spaţială?

Consilier 1: 5 extratereştri morţi şi 1 în viață. Trupurile moarte ale extratereştrilor au fost transportate la Wright Field, Ohio și păstrate în congelator. Ei au fost mai târziu tra nsportaţi la Los Alamos, unde s-au făcut containere speciale pentru a menține organele în descompunere. Au existat 4 extratereştri morţi în al doilea loc al accidentului. Cadavrele lor se aflau într-o stare avansată de descompunere, căci au stat în deşert 2 ani. Rămășițele acestora au fost transportate la Baza Sandia, iar, în cele din urmă la Los Alamos. Ambele nave spațiale prăbuşite aveau un design similar, iar trupurile extratereştrilor erau identice. Arătau exact la fel. Aveau aceeași înălțime, greutate și caracteristici fizice. Aici sunt fotografii ale extratereştrilor.

Președinte: Pot fi conectaţi ei cu ceva pământesc?

Consilier 1: Nu, domnule președinte. Ei nu au caracteristici similare cu cele ale unui om, cu excepția ochilor, urechilor și a gurii. Organele lor interne sunt diferite. Pielea lor este diferită, ochii lor şi chiar respirația lor sunt diferite. Sângele lor nu este roșu, iar creierul lor e complet diferit faţă de cel al omului. Nu putem spune că extratereştrii sunt asemănători cu oamenii. Chiar şi pleoapele lor sunt diferite. Probabil pentru că planeta lor de origine este una foarte luminoasă.

Președinte: Ştim de unde vin? De pe Marte, din sistemul nostru sau de unde?

Consilier 1: Da, domnule președinte, știm de unde vin. Să vă explic. EBE a trăit până în 1952, când a murit. Am învățat foarte multe de la EBE. Deși nu avea voce ca oamenii, a fost capabil să comunice cu o operație efectuată de medicii militari. EBE era extrem de inteligent. A învățat limba engleză rapid, ascultând personalul militar care era responsabil de siguranța şi îngrijirea sa. EBE ne-a ajutat să învățăm din toate obiectele găsite în cele două locuri de prăbuşire. EBE ne-a arătat cum funcţionau unele aparate, cum ar fi un dispozitiv de comunicații. De asemenea, ne-a arătat diverse alte dispozitive…

Preşedinte: Scuzați-mă, dar această creatură avea vreun s*x?

Consilier 1: Da, dle președinte. EBE era de s*x masculin.

Președinte: OK, mulțumesc. Vă rugăm să continuați.

Consilier 1: Vă mulțumesc, domnule președinte. EBE a murit de ceea ce medicii militari consideră a fi cauze naturale. Nu cred că putem şti exact cauza morţii lui EBE. Deși am avut 5 ani la dispoziţie pentru a studia EBE, nu am avut nici standardele pentru a compara corpul lui EBE cu observațiile medicale standardizate. El era un vizitator de pe o altă planetă, dintr-o altă lume. EBE a explicat unde locuiește în Univers. Noi numim acest sistem Zeta-Reticuli, care este la aproximativ 40 de ani-lumină de Pământ. Planeta lui EBE se afla în acest sistem solar.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO