Credeţi sau nu? În Rusia ar fi fost descoperită o maşinărie complexă veche de 400 de milioane de ani, când omul nici nu apăruse


În peninsula Kamceatka, situată în extremul estic al Rusiei, arheologii de la Universitatea din St. Petersburg au descoperit o fosilă ciudată, având autenticitatea certificată. Potrivit arheologului Iuri Golubev, se pare că, în acest caz, descoperirea i-a surprins pe oamenii de ştiinţă prin natura sa, pentru că acest lucru ar schimba cu totul istoria sau preistoria planetei noastre.

Nu e prima dată când un artefact (un obiect vechi) este găsit în această regiune. Dar, ceea ce surprinde e faptul că acest artefact este, la prima vedere, încrustat în piatră (lucru de înţeles, deoarece peninsula deţine numeroşi vulcani). Supus analizei, artefactul a arătat că este realizat din piese metalice, care par să formeze un mecanism, o unealtă ce poate aduce aminte de un ceas sau un calculator. Cel mai uimitor îl constituie faptul că toate piesele au fost datate ca având 400 de milioane de ani vechime!

Yury Gobulev, un arheolog rus implicat în descoperire, a comentat:

„Am primit un telefon (…) şi ni s-a spus că nişte excursionişti au găsit aceste rămăşiţe în piatră. Am mers la locul indicat şi iniţial nu am înţeles ceea vedeam: existau sute de cilindri zimţaţi, care păreau a face parte dintr-o maşinărie (…) Erau conservaţi în stare perfectă, ca şi cum erau îngheţaţi de o scurtă perioadă de timp. După ce am cercetat toată zona am observat că am mai descoperit nişte artefacte asemănătoare. Geologii americani au definit maşinăria drept un „artefact uimitor şi misterios”.

În urmă cu 400 de milioane de ani nu existau pe Pământ nici măcar oameni, cu atât mai mult maşinării. Aceasta sugerează faptul că maşinăria este produsul unor fiinţe inteligente capabile de astfel de tehnologii, ca de exemplu, fiinţe venite de pe alte planete. Este posibil ca o navă spaţială să se fi stricat şi fu abandonată pe Pământ.”

Sursa articolului: Brazil Weird News.com

P.S. Dacă ţinem cont că articolul a fost publicat pentru prima oară în tabloidul „Weekly World News”, specializat în ştiri „la mişto”, de aici putem trage concluzia corespunzătoare…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock