Un deget uriaş găsit în Egipt arată că în trecut, pe Pământ, au trăit creaturi gigantice de 5 metri înălţime!


Iată că, în final, avem dovada că giganţii s-au aflat pe Pământ? Adică, acei „Nephilim” din Biblie? Interesant e faptul că „Nephilim” e folosit doar într-un singur verset – Numerii 13:33 „Şi au împrăştiat printre fiii lui Israel zvonuri rele despre pământul pe care-l cercetaseră, zicând: „Pământul pe care l-am străbătut noi, ca să-l vedem, este un pământ care mănâncă pe cei ce locuiesc în el şi tot poporul, pe care l-am văzut acolo, sunt oameni foarte mari.” Iar în traducerea oficială a Bibliei în limba română, folosită de Biserica Ortodoxă Română, nici nu apare cuvântul „Nephilim”, ci „oameni foarte mari”. În versetul următor (13:34), aceşti „Nephilim” sunt identificaţi ca fiind „fiii lui Enac”, oameni uriaşi, dar totuşi doar oameni: „Acolo am văzut noi şi uriaşi, pe fiii lui Enac, din neamul uriaşilor; şi nouă ni se părea că suntem faţă de ei ca nişte lăcuste şi tot aşa le păream şi noi lor”.

În acest articol veţi putea vizualiza o serie de fotografii ce ar fi fost realizate în Egipt de Gregor Sporri, în anul 1988. Cel mai mare ziar german, „Bild”, le-a publicat pentru prima oară în exclusivitate. Vedeţi un deget mumificat de om care are 38 de cm lungime. Aceasta înseamnă că, păstrând proporţiile, creatura căreia i-ar fi aparţinut acest deget ar fi avut circa 5 metri înălţime! Ce monştri au trăit în trecut pe Terra!?

Iată traducerea unui fragment din articolul în limba germană de pe site-ul Bild.de:

Bild.de vă spune povestea interesantă a unei descoperiri stranii din Egipt. Doar câţiva oameni au avut acces la aceste fotografii, care au fost luate în anul 1988 în ţara faraonilor şi piramidelor. Bild.de vi le arată acum pentru prima dată şi în exclusivitate (…) În ultima zi a cercetării sale private, bărbatul se întâlni cu un bătrân aparţinând unei vechi dinastii de jefuitori de morminte. Întâlnirea avu loc într-o fermă situată la 100 de km nord-est de Cairo. Contra a 300 de dolari, lui i s-a permis să vadă o comoară de nepreţuit a familiei de jefuitori de morminte: degetul unui om gigant.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock