Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Trei spirite se intersectează cu lumea noastră într-o baie: un tânăr, o felină şi un om c-o cască

248

omul din baie cu cascaAşadar, se dă o poză tare ciudată. De ce e ciudată? Fotografia a fost făcută într-o casă din Maria Britanie, denumită Crestleigh House. Două tinere, Irene şi Lorna, s-au dus la baie şi au făcut acolo câteva poze. Într-una din imagini, făcută în oglindă, apare o persoană necunoscută..un om cu o cască în cap. Acea persoană pare că ţine ceva în mână sau că intenţionează să deschidă o uşă care nu se află acolo. Ce poate fi? Un spirit? Un călător în timp?

Cele două fete se jură că nu se afla nicio altă persoană în plus în baie, decât ele două. Suntem martorii unei schimbări dimensionale sau de timp? Există vreun vortex sau un portal dimensional? Toată acea casă e cunoscută, totuşi, ca având o “descărcare electrică negativă”.

Această fotografie a fost analizată de un expert în poze care ne spune următoarele: Am izolat imaginea. O puteţi vedea în poza de mai jos. E un tânăr, cu o cămaşă, care nu poartă nicio cască pe cap, pentru că se mai află două “spirite” suprapuse peste această fotografie. Unul din spirite poartă o cască, iar alt spirit reprezintă o felină.

Tanar cu camasa
Tanar cu camasa
Cele doua spirite: felina si omul cu casca
Cele doua spirite: felina si omul cu casca

Spiritul cu acea cască pare că are barbă; în schimb, felina pare a fi o pisică…sau nu!? Se pare că ar fi o secvenţă în care alte lumi se intersectează cu a noastră. Impresia generală e aceea că tânărul nu se potriveşte cu întreaga atmosferă.

Mai jos puteti vedea imaginea originală:

spiritele din baie


Orgoni Crystal