În zona Bran-Moeciu au fost observate 5 globuri luminoase gigantice! Parcă ar fi 5 planete inelate de tip Saturn sau 5 OZN-uri…


Bran Moeciu 2Mă uitam zilele trecute pe site-ul www.cesavezi.ro, căutând nişte obiective turistice din zona Bran-Moeciu. Nu că nu le-aş fi cunoscut (am fost acolo de vreo 3 ori), dar mă gândeam că poate am sărit ceva şi n-ar fi rău să le mai văd încă o dată. De pe acest interesant site aflăm despre această zonă următoarele: „Aria turistică se află între Munţii Bucegi şi Munţii Piatra Craiului, beneficiind astfel de un peisaj bogat şi pe alocuri sălbatic. Zona Bran-Moeciu este împresurată cu nenumărate vestigii istorice, printre care şi Cetatea Râşnovului, ce se alătură atracţiilor turistice din Munţii Bucegi, Munţii Piatra Craiului, Cheile Râşnoavei sau Peştera Dâmbovicioara”.

Ochii mi-au sărit şi pe nişte poze ale zonei şi… deodată SURPRIZĂ! Iată peste ce am dat (a 3-a poză a site-ului): o fotografie a zonei, făcută seara (sau dimineaţa?), la apusul (sau răsăritul) Soarelui… În prim planul pozei (dreapta jos) se vede un hotel, în plan mai îndepărtat un alt hotel, o parcare cu mai multe maşini şi munţii maiestuoşi. Dar, pe cer, apar 3 globuri aurii, înconjurate de inele (parcă ar semăna toate cu planeta Saturn!), iar în stânga imaginii mai observăm două globuri asemănătoare!

Parcă ar fi 5 planete uriaşe! Sau 5 OZN-uri sau… dacă imaginea a fost luată dincolo de geamul hotelului, poate că e vorba de reflecţia becurilor din cameră în geam. Pesimiştii şi raţionaliştii vor merge pe această ultimă variantă, însă eu nu pot exclude nimic! Vă las pe voi să credeţi ce doriţi…

Mai jos puteţi vedea imaginile mărite ale celor 5 globuri misterioase.

Bran Moeciu 3

Bran Moeciu 4

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock