Site de secrete, stiinta si metafizica

O opinie şocantă a savantului român Hermann Oberth despre OZN-uri: “Acestea provin din alte sisteme solare”!

8 21

OberthDespre savantul român Hermann Oberth (1894-1990) am mai vorbit de mai multe ori pe acest site. El a fost unul din inventatorii zborului cosmic, iar la vârsta de doar 14 ani, Hermann a elaborat schiţa unei rachete, preconizând folosirea combustibililor lichizi pentru acest tip de vehicul interplanetar.

Una din invenţiile “bombă” pe care Oberth le-a propus este aceea a unei oglinzi gigantice deasupra Pământului, pentru a crea un al doilea Soare. Citiţi mai multe în cadrul acestui articol: Savantul român Hermann Oberth, creatorul rachetei cosmice, a propus o invenţie uluitoare! O oglindă gigantică deasupra Pământului, pentru a crea un “mini-Soare” artificial!

Dar Hermann Oberth a mai avut opinii şi în privinţa OZN-urilor. Astfel, el a declarat următoarele în 1954: “Este teza mea că farfuriile zburătoare sunt reale și că acestea sunt nave spațiale dintr-un alt sistem solar”.

Oberth îşi continuă apoi opinia despre OZN-uri: “Acestea zboară prin intermediul unor câmpuri artificiale de gravitaţie (…) Ele produc sarcini electrice de înaltă tensiune, pentru a împinge aerul din calea lor (…) Câmpurile magnetice puternice influențează aerul ionizat la altitudini mai mari, acest lucru explicând luminozitatea lor, dar şi silențiozitatea zborurilor lor”.

Interesantă opinie…

 

 

Citește și

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Accept Cititi mai multe

Politica de intimitate si Cookie