O opinie şocantă a savantului român Hermann Oberth despre OZN-uri: „Acestea provin din alte sisteme solare”!


OberthDespre savantul român Hermann Oberth (1894-1990) am mai vorbit de mai multe ori pe acest site. El a fost unul din inventatorii zborului cosmic, iar la vârsta de doar 14 ani, Hermann a elaborat schiţa unei rachete, preconizând folosirea combustibililor lichizi pentru acest tip de vehicul interplanetar.

Una din invenţiile „bombă” pe care Oberth le-a propus este aceea a unei oglinzi gigantice deasupra Pământului, pentru a crea un al doilea Soare. Citiţi mai multe în cadrul acestui articol: Savantul român Hermann Oberth, creatorul rachetei cosmice, a propus o invenţie uluitoare! O oglindă gigantică deasupra Pământului, pentru a crea un “mini-Soare” artificial!

Dar Hermann Oberth a mai avut opinii şi în privinţa OZN-urilor. Astfel, el a declarat următoarele în 1954: „Este teza mea că farfuriile zburătoare sunt reale și că acestea sunt nave spațiale dintr-un alt sistem solar”.

Oberth îşi continuă apoi opinia despre OZN-uri: „Acestea zboară prin intermediul unor câmpuri artificiale de gravitaţie (…) Ele produc sarcini electrice de înaltă tensiune, pentru a împinge aerul din calea lor (…) Câmpurile magnetice puternice influențează aerul ionizat la altitudini mai mari, acest lucru explicând luminozitatea lor, dar şi silențiozitatea zborurilor lor”.

Interesantă opinie…

 

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock