Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

O filmare mai mult decât şocantă! Un OZN strălucitor scanează noaptea o maşină, cu o „rază laser verde”!


Masina scanata de OZN 4„Acest lucru s-a întâmplat în noaptea lui 27 octombrie 2013. Locuiesc într-o zonă rurală din Michigan, iar oraşul cel mai apropiat de mine este Port Huron. Am văzut pe cer un obiect foarte straniu în apropierea casei mele. Aşa că m-am suit în maşină şi l-am urmărit pe un drum public prăfuit. Apoi m-am întors brusc şi am apucat pe un drum privat nemarcat care este probabil folosit pentru utilajele din agricultură.

În acel moment, am ieşit din maşină pentru a avea o vedere mai bună. Apoi, brusc, obiectul a început să se îndrepte spre mine. M-am speriat la naibii de tare. Făcea şi un zgomot ciudat… aşa că daţi volumul mai tare pentru a auzi sunetul.

Odată ce am ajuns la o anumită distanţă, am făcut zoom cu camera video, observând că obiectul îmi inspecta direct maşina mea. Apoi a început să coboare spre maşina mea, rotindu-se uşor! În acel moment, o rază verde foarte strălucitoare se îndreptă spre maşină. Apoi, s-a ridicat brusc în cer, iar zgomotul ciudat a dispărut exact în momentul în care a dispărut. A fost o experienţă îngrozitoare, căci am simţit tot timpul o electricitate foarte mare în atmosferă.

Ce naiba o fi, oameni buni? Mulţumesc, Bob.

P.S. Pentru cei care vin şi spun că totul e un fals, o fac fără o analiză profundă a videoclipului, chiar înainte de a se uita la el. Dacă ei s-ar fi aflat în locul meu, n-ar mai fi spus că e fals. Acest video nu prezintă chiar adevărul, pentru că intensitatea luminii şi sunetul aveau niveluri extrem de înalte în realitate”.

Ceea ce aţi citit până aici este traducerea descrierii unui videoclip uploadat pe YouTube de un tip din America pe nume Bob. El pretinde că a urmărit un OZN care, la un moment dat, i-ar fi scanat maşina cu un fel de rază laser de culoare verde! Cât o fi de reală sau de adevărată această filmare, vă las pe voi să decideţi. Adevărul e că în ziua de azi se poate falsifica uşor fotografiile şi videoclipurile cu ajutorul computerului. Ce e şocant la această înregistrare (faţă de altele cu OZN-uri) este strălucirea extrem de mare a obiectului şi „raza laser” de culoare verde care scanează maşina.

Masina scanata de OZN 2

Masina scanata de OZN 3

Masina scanata de OZN 1


Lasă un comentariu