Ţara Luanei din Munţii Buzăului este cel de-al treilea pod energetic al Pământului?


Într-un articol scris în decembrie 2014 – Enigmele incredibile din Munţii Buzăului! Aici există Ţara Luanei, unde găsim scrieri vechi nedescifrate şi tuneluri subterane misterioase! În Ţara Luanei a avut loc în vechime un război atomic ! – vorbeam despre existenţa în Munţii Buzăului a “Ţării Luanei”, regiune ce poartă numele de Athos de România” sau “Tărâmul giganţilor”. Multe din pietrele și pereţii peşterilor din Luana conțin o scriere veche, care nu a fost încă descifrată. Unele artefacte au fost descoperite în regiune și există, de asemenea, sculpturi cu ființe extraterestre necunoscute.

Munţii Buzăului au fost incluşi, din cele mai vechi timpuri, în geografia sacră a lumii. Este vorba de o geografie ale cărei coordonate ezoterice au fost stabilite în vremurile de dinainte de Marele Potop, când pe Pământ domneau zeii, după cum ne transmit toate mitologiile lumii, începând cu cea sumeriană, considerată cea mai veche. Coordonatele respective includeau zone unde se manifestau anomalii magnetice, zone cu potenţial energetic care se manifestă în plan fizic şi spiritual, numite de către experţii în parapsihologie “perimetre energo-informaţionale”. În astfel de perimetre se petrec fenomene ciudate, corpul se dematerializează, călătorind în spaţii atemporale sau primeşte informaţii telepatice de la entităţi necunoscute, iar subsolurile sunt întotdeauna bogate în zăcăminte de mare interes. Oamenii cu percepţii extrasenzoriale se simt foarte “apăsaţi” de încărcătura energo-informaţională existentă în asemenea zone geografice sacre, de care România este plină.

Localnicii spun că „Ţara Luanei” este „Poarta lui Dumnezeu”. Are legătură sau nu, un grup de cercetători japonezi au constatat că aici se află al treilea pol energetic al Pământului, ca importanţă, primul fiind Vârful Omu. Legătura acestei zone cu străvechea civilizaţie sumeriană a făcut-o cercetătorul Paul Lazăr Tonciulescu, în cartea sa „De la Tărtăria la Ţara Luanei”. Am putea adăuga faptul că, în sumeriană, „Luana” se traduce prin „Cei pe care Anu îi păstoreşte” sau, mai prozaic, „oamenii lui Anu”. Anu fiind zeul suprem la sumerieni, al cărui simbol, al Soarelui, era o cruce cu raze sau o zvastică. În afară de tăbliţele de la Tărtăria cu o scriere protosumeriană (datarea cu C 14 atestă că aşezarea este cu 2000 de ani mai veche decât oraşele sumeriene), ceramica antică descoperită pe teritoriul ţării noastre poartă simbolul zeului Anu.

Aici se cuvine să amintim că „zeii” sumerieni coborâseră pe Pământ cu carele zburătoare şi întocmiseră înainte de Potop dinastia zeilor, care guvernase peste civilizaţia primordială. Reamintim teoria oceanologului american Rob Ballard, conform căreia marele potop rămas în toate mitologiile lumii s-ar fi petrecut în bazinul Mării Negre, care era doar un lac cu apă dulce. Prin ruperea pragului de la Bosfor, apele au inundat toată această regiune, iar lacul s-a transformat în mare. Triburi ale acestei prime civilizaţii au migrat şi înainte de Diluviu, dar după cataclism au „emigrat” şi zeii, întemeind civilizaţiile de pe malurile Tigrului şi Eufratului, Indusului şi Nilului. Dar se pare că aici a fost prima „Ţară a oamenilor Anu”.


Lasă un comentariu