8 lucruri uluitoare pe care NASA le ţine ascunse de noi

  •  
  •  
  •  
  •  

NASA este cunoscută pentru multe misiuni de succes, mai ales pentru Stația Spațială Internațională şi pentru misiunea Apollo 11, despre care se crede că ar fi trimis primii oameni pe Lună în 1969 (deşi unii nu cred în această versiune). Mai recent, cei de la NASA au trimis misiuni de explorare a planetei Marte, precum şi o sondă spaţială pentru a explora planeta pitică Pluto. NASA a contribuit, de asemenea, la avansul produselor orientate spre consumatori, inclusiv a tehnologiei informatice și a sateliților de telecomunicații.

În timp ce NASA a dezvăluit multe lucruri publicului, ea a păstrat unele lucruri departe de ochii publicului. De ce? Ce are NASA de ascuns? În acest articol, veţi putea afla 8 lucruri pe care NASA s-ar putea să le ascundă de noi…

1) Tehnologia Warp Drive („câmp de distorsiune”)Tehnologia Warp Drive este ceva la care NASA a lucrat în secret și care ar putea deveni o posibilitate de călătorie spaţială în viitorul apropiat. În 2015, Warp Drive a ieșit la lumină în cadrul unui forum, în care NASA a spus că a găsit o modalitate de a accelera dincolo de viteza luminii. Soluția ar putea fi aceea de a amplasa o navă într-un spațiu care se mişcă mai repede decât viteza luminii! Prin urmare, nava în sine nu trebuie să se deplaseze cu viteza luminii, de la propriul sistem de propulsie. Fizicianul Miguel Alcubierre a fost primul care a identificat această posibilitate. El a descris-o ca “o staţionare a unei nave în interiorul unei bule de spaţiu-timp” care e determinată să se mişte cu viteza mai mare decât cea a luminii. A nu se uita că atât spaţiul, cât şi timpul pot fi (teoretic) deformate, distorsionate sau mutate. Citiţi mai multe în cadrul acestui articol: Nu mai e SF! NASA a creat accidental un “câmp de distorsiune”! Astfel, ca în “Star Trek”, se pot construi nave ce se deplasează cu viteze mai mari decât viteza luminii! Totuşi, prea multe informaţii nu au mai fost date publicităţii şi se pare că această posibilă tehnologie este ţinută la secret.

2. Există viață pe Marte În 2014, o femeie, fostă angajată NASA, a declarat că a lucrat la proiectul Viking Mars Rover în 1979. Ea spune că ea și colegii ei, care ar fi urmărit o filmare în 1979 a sondei americane Viking, ar fi văzut două figuri umane mergând pe Marte! Citiţi mai multe în cadrul acestui articol: O fostă angajată NASA chiar a văzut doi oameni mergând pe Marte în 1979!? Dar, oficial, noi n-am ajuns niciodată pe Marte! Sau se pare că oamenii au ajuns acolo în 1962… De ce ni se ascunde!?

3. O navă spaţială secretă. O navă spaţială secretă NASA a fost lansată pe orbită, dar nimeni nu are o idee despre ce este ea cu adevărat și care este scopul ei. X-37B a efectuat misiuni începând cu anul 2010, după ce a fost dezvoltată în 1998 și a fost transferată către DARPA. S-a spus că ea a fost folosită pentru recunoaștere, dar nimeni nu știe cu adevărat nimic. Citiţi mai multe despre el AICI: X-37B, avionul spaţial fără pilot al Forţelor Aeriene Americane, e plin de secrete! Zboară de 500 de zile în jurul Pământului şi nimeni nu-i cunoaşte misiunea! Se spune că ar fi “dotat” cu focoase nucleare, putând lovi orice punct de pe glob…

4. Secretul telescopului James Webb. Telescopul James Webb este un proiect NASA, care va fi lansat în octombrie 2018. Acesta are de 100 de ori puterea telescopului spaţial Hubble și va însemna că oamenii de știință vor putea vedea marginile Universului. Ar putea fi totuşi ceva mai mult; s-a spus că telescopul ar putea fi folosit ca armă sau chiar pentru a spiona oamenii de pe Pământ.

5. Operaţiunea „Paperclip”. După cel de-al doilea război mondial, în cadrul „Operațiunii Paperclip”, desfăşurată de serviciile de informaţii americane, s-au importat oameni de ştiinţă germani (mulţi dintre ei vinovaţi de crime de război), în Statele Unite, acordându-li-se imunitate în schimbul cunoştinţelor lor ştiinţifice. Se pare că şi NASA s-a folosit de aceste cunoştiinţe naziste.

6. Misiuni secrete pe continentul african. NASA ar fi planificat misiuni secrete în Africa încă din anul 2014, dar nu a explicat de ce. S-a speculat că prezența NASA ar fi avut drept scop desfăşurarea unei activităţi militare în viitor, posibile acţiuni de contraterorism sau poate chiar pregătiri pentru război.

7. OZN-uri prezentate în direct. NASA a transmis de mai multe ori imagini în direct de pe Stația Spațială Internațională. În mai multe cazuri, OZN-urile au trecut prin faţa camerei și, de fiecare dată, NASA a tăiat legătura directă. Ufologii au spus că aceasta este o dovadă clară că există extratereştri, dar NASA încearcă să le acopere urmele.

8. NASA ştie că Luna e plină de extratereştri. Deşi a trecut circa 50 de ani de când NASA nu a mai fost pe Lună, adevăratul motiv pentru care s-a întâmplat acest lucru ar fi fost următorul: de frica extratereştrilor. NASA ştie acest lucru încă din anii 70 şi a fost avertizată de extratereştri să nu se mai întoarcă pe Lună. Citiţi mai multe AICI: NASA ştie de 40 de ani că Luna e plină de extratereştri.


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu