În ultima poză uluitoare NASA a planetei Pluto se pot observa 5 OZN-uri gigantice sub formă de ţigară! Ele par că supraveghează mica planetă…


OZN NASA Pluto 1Ieri scriam articolul despre planeta Pluto şi incredibila imagine surprinsă din apropierea planetei pitice de către nava spaţială NASA „New Horizons” (De necrezut! De pe Pluto, o planetă extrem de îndepărtată, avem o imagine extraordinară, în care se pot observa straturi de ceaţă şi nori!).

Din păcate, nu m-am uitat la poza originală NASA pentru a o analiza mai bine. Au făcut-o însă alţii, de pe canalul de YouTube „Mister Enigma”, care au observat  în atmosfera superioară a planetei numai puţin de 3 OZN-uri sub formă lunguiaţă, de ţigară! Deşi videoclipul susţine că ar fi 3 OZN-uri, de fapt, sunt 5. Trei sunt vizibile în partea de centru-dreapta a pozei, pe când alte două sunt mai puţin vizibile, dar totuşi, la o examinare mai atentă, se pot observa în stânga sus a imaginii!

Imaginea originală NASA o puteţi găsi AICI: http://www.nasa.gov/sites/default/files/thumbnails/image/nh-apluto-wide-9-17-15-final_0.png.

Mai jos vă ofer două poze „cropuite” din fotografia originală NASA, în care se pot observa cele 5 OZN-uri:

OZN NASA Pluto 2

OZN NASA Pluto 3

Dacă facem o apropiere către unul din obiecte, se observă forma sa lunguiaţă:

OZN NASA Pluto 4

E vorba pare de nave spaţiale (OZN-uri) extraterestre? Nişte meteoriţi? Sau artefacte de pe camera foto NASA? Ultima versiune nu o prea cred. Într-un articol din iunie 2015 (De ce a trimis NASA o navă spaţială către planeta îndepărtată Pluto? În 1996, preşedintele Bill Clinton ar fi aflat informaţii ultra-secrete despre existenţa vieţii pe această planetă!), scriam despre un mare secret pe care doar 7 oameni din conducerea SUA îl ştiau: faptul că există viaţă extraterestră pe planeta Pluto! Oare care ar fi adevărul?

 


Lasă un comentariu