Există un proiect ultrasecret SERPO, de cooperare între guvernul SUA şi extratereştrii de pe o planetă extrasolară, aflată la 37 ani-lumină faţă de noi? Aşa susţin nişte jurnalişti de investigaţie


planeta SerpoProiectul SERPO este numele unui pretins program top-secret de cooperare între guvernul Statelor Unite ale Americii și o planetă extrasolară numită Serpo. Detalii privitoare la presupusul program de cooperare au apărut în mai multe povestiri de conspiratii despre OZN-uri, ca de exemplu incidentul din 1983, în care un bărbat, sergentul Richard C. Doty din cadrul Armatei americane, a contactat jurnalist de investigații (Linda Howe) oferind probe ale acestui program pentru documentarul HBO, „Factorul ET”.  Un alt incident este cel din anul 2005, când o serie de e-mailuri au fost trimise unui grup de discuții ozenistice, condus de Victor Martinez, care susținea că proiectul SERPO a fost unul real.

Prima menționare a unui „proiect SERPO” a fost făcută într-o listă de e-mailuri cu conţinut ozenistic, menționată de cercetătorul Victor Martinez. Diferite versiuni ale teoriei conspirației au circulat ulterior pe site-ul serpo.org. În conformitate cu versiunea cea mai întâlnită a poveștii, un extraterestru a supraviețuit în binecunoscutul accident Roswell din 1947. Acest extraterestru ar fi fost fost reținut de autorităţile americane, dar a fost tratat bine; extraterestrul a contactat planeta și apoi a fost repatriat. Povestea susţine că acest lucru a dus la crearea unui fel de relație între guvernul american și extratereştrii de pe acea planetă.

Unii spun că ar fi vorba de o planetă a sistemului binar de stele Zeta Reticuli. Acest Zeta Reticuli are o istorie foarte bine cunoscută în ufologie, ca răpirea lui Betty și Barney Hill (vezi articolul complet: Cazul Betty şi Barney Hill, cel mai celebru caz de răpire extraterestră). Se pare că în sistemul binar de stele Zeta Reticuli ar trăi o rasă rasă extraterestră denumită „extratereştrii gri”.

Dar povestea aproape SF nu se opreşte aici. Se susţine că 12 militari americani ar fi vizitat planeta Serpo între 1965 și 1978. Această planetă se găseşte la 37 de ani-lumină faţă de Pământ, este luminată de doi sori şi este mai mică ca şi Pământul, dar având o atmosferă asemănătoare ca a Terrei. Totuşi, nivelul radiaţiilor de pe Serpo este mult mai mare decât pe Pământ. Extratereştrii de pe Serpo nu au lideri şi nici guvern şi locuiesc în comunităţi mici; pe acea planetă se găsesc circa 650.000 de fiinţe.

Militarii americani au rămas pe Serpo până în 1978, după care 8 dintre ei s-au întors pe Pământ. 2 au muri pe planetă, dar alţi 2 au decis să rămână acolo. Toţi cei 8 militari întorşi acasă au murit până la urmă, din cauza radiaţiilor nesuportabile de pe Serpo.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock