Un blogger rus a găsit în Siberia nişte super megaliţi incredibili, cei mai mari din întreaga lume! Au fost construiţi ei de giganţi în vechime?


megaliti Siberia 1
Imagine: earthepochs.blogspot.com

De pe site-ul Earth Epochs, am citit un articol în care se vorbeşte despre cele mai mari construcții megalitice descoperite vreodată în lume. Sau totul e doar un capriciu geologic al naturii, aşa cum este situl japonez de la Yonaguni? Citez de pe acel site:

„Sunt abonat la mai multe bloguri și site-uri rusești care postează diverse date și informații, fără a avea „filtrul” ştiinţei şi presei occidentale. Următoarele fotografii sunt ale unor super megaliţi din sudul Siberiei, de lângă munții Gornaya Shoria. Următorul material este de pe site-ul lui Valeri Uvarov.

Mai mulţi super megaliţi au fost găsiţi și fotografiaţi pentru prima dată de către Georgi Sidorov într-o expediție recentă în Munţii Siberiei de Sud. Nu există măsurători date, dar, ţinând cont de mărimea figurilor umane din fotografii, aceşti megaliţi sunt mult mai mari (de 2-3 ori) decât cei mai mari megaliţi cunoscuţi în lume. De exemplu, femeia însărcinată din cadrul Pietrei Baalbek (Liban) cântăreşte aproximativ 1.260 tone. Unii dintre aceşti megaliţi ar putea cântări cu ușurință de la 3.000 până la 4.000 de tone.

Aceşti megaliţi pot ajunge atât de mult înapoi în negura pre-istoriei, astfel încât presupunerile privitoare la „constructorii” lor, metodele, scopul și semnificația lor nu sunt altceva decât pure speculații”.

P.S. Într-adevăr ar putea fi megaliţi construiţi de civilizaţii necunoscute, dar ar putea fi şi stânci naturale. Ar trebui însă oferite mai multe informaţii. De exemplu, unde sunt situate aceste pietre? Se află situate la baza unei ridicături naturale, acolo unde „ruptura” naturală fac ca aceste pietre să se spargă în diferite forme geometrice? Sau ele au fost cărate, transportate şi modelate acolo? Forma dreptunghiulară şi unghiurile drepte par a indica că ele au fost modelate în mod artificial… Dar, dacă sunt megaliţi, de cine au fost ei realizaţi? De giganţi?

Priviţi imaginea de la începutul articolului (cel înconjurat cu galben pe imagine este un om). Vedeţi ce mic e omul faţă de imensitatea pietrelor din fundal?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock