Un cub negru bizar şi un portal au fost observate deasupra unei baze militare top-secret din SUA


Fenomenul OZN a crescut puternic în ultimii ani, cu nenumărate observaţii de farfurii zburătoare și mai mulți martori care au raportat întâlniri stranii cu aceste forțe misterioase.

Recent, unul dintre cele mai misterioase apariţii ozenistice a fost un cub zburător deasupra uneia dintre cele mai importante baze militare din Statele Unite ale Americii. Mai multe imagini au fost luate asupra cubului misterios. Cubul pare a fi unul plutitor, dar un alt lucru ciudat îl reprezintă vortexul negru care s-a format deasupra cubului, totul putând reprezenta ca un fel de poartă de acces interdimensională (portal), care a adus OZN-ul în lumea noastră.

Baza militară americană deasupra căreia a fost văzut OZN-ul se numeşte White Sands (statul Texas). Unii oameni bănuiesc că este vorba de o tehnologie experimentală top secret a Armatei Americane, mai ales pentru că aici s-au mai făcut experimente militare şi în anii trecuţi.

Însă, cei mai mulți cred că nu e vorba de mâna oamenilor, iar totul este de natură extraterestră. Ce ar putea fi? Uitaţi-vă la următorul videoclip pentru a ști mai multe!

Sursa (traducerea şi adaptarea): express.co.uk

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock