Site de secrete, stiinta si metafizica

Un cub negru bizar şi un portal au fost observate deasupra unei baze militare top-secret din SUA

2 18

Fenomenul OZN a crescut puternic în ultimii ani, cu nenumărate observaţii de farfurii zburătoare și mai mulți martori care au raportat întâlniri stranii cu aceste forțe misterioase.

Recent, unul dintre cele mai misterioase apariţii ozenistice a fost un cub zburător deasupra uneia dintre cele mai importante baze militare din Statele Unite ale Americii. Mai multe imagini au fost luate asupra cubului misterios. Cubul pare a fi unul plutitor, dar un alt lucru ciudat îl reprezintă vortexul negru care s-a format deasupra cubului, totul putând reprezenta ca un fel de poartă de acces interdimensională (portal), care a adus OZN-ul în lumea noastră.

Baza militară americană deasupra căreia a fost văzut OZN-ul se numeşte White Sands (statul Texas). Unii oameni bănuiesc că este vorba de o tehnologie experimentală top secret a Armatei Americane, mai ales pentru că aici s-au mai făcut experimente militare şi în anii trecuţi.

Însă, cei mai mulți cred că nu e vorba de mâna oamenilor, iar totul este de natură extraterestră. Ce ar putea fi? Uitaţi-vă la următorul videoclip pentru a ști mai multe!

Sursa (traducerea şi adaptarea): express.co.uk

Citește și

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Accept Cititi mai multe

Politica de intimitate si Cookie