Un exerciţiu de imaginaţie: dacă noi trăim în interiorul unei „sfere artificiale”? Dacă tot cerul nu e decât o hologramă!?


Pamant interior 7Teoria „Hollow Earth”, adică teoria conform căreia Pământul ar fi gol şi locuibil înăuntrul său, este binecunoscută. Şi nu numai atât: noi credem că trăim pe scoarţa externă a Pământului, dar de fapt locuim în interiorul acestuia (adică ne gândim că locuim pe o suprafaţă convexă, dar în realitate locuim pe o suprafaţă concavă). Citiţi mai multe în articolul meu de referinţă din 2009: Incredibila teorie a pământului gol pe dinăuntru şi locuibil (“Hollow Earth”).

Să dezvoltăm această teorie, adică faptul că noi am trăi în interiorul unei sfere artificiale… să ne imaginăm puţin că ar fi adevărată. De ce nu ar fi, aş putea să mă întreb… Navele spaţiale trimise de oameni dincolo de Pământ ar şti adevărul, dar acestea sunt controlate de câteva agenţii guvernamentale care ar avea tot interesul să ne ascundă realitatea.

Dacă cerul nostru „infinit” nu este altceva decât o hologramă? Dacă Luna nu este altceva decât o navă spațială gigantică, care se deplasează 24 de ore pe zi, 7 zile din 7? Dacă Soarele nu este altceva decât o stea interioară, iar restul planetelor nu sunt altceva decât nave spațiale mult mai mici şi mult mai aproape decât credem, care ne monitorizează? Dacă tot ceea ce vedem în telescoape nu reprezintă altceva decât ceea ce ne prezintă holograma, în cadrul programului de „Matrix”? De către cine? Cine are interesul să ne menţină în această iluzie?

Luna nu exista deloc la începuturi?

În 2010, scriam acest articol La începuturile omenirii, Luna nu exista deloc, în care demonstram că, din punct de vedere mitologic, la începutul omenirii, Luna nu exista deloc. Ne spune acest lucru scriitori antici Democritus and Anaxagoras; Aristotel ne scrie că zona Arcadiei (Grecia), înainte de a fi locuită de greci, a fost populată de pelasgi, ce au ocupat aceste teritorii înainte ca pe cer să existe Luna! Din acest motiv, pelasgii mai erau numiţi şi “pro-selenes”, adică “înainte de Lună”. Apollonius din Rhodes ne scrie faptul că a existat o perioadă în care “nu toate corpurile cereşti se aflau pe cer, înainte ca rasele Danai şi Deukalion să fi existat, atunci când trăiau doar arcadienii, înainte să fi existat Luna pe cer”. Poetul Ovidiu a scris că “Arcadienii îşi posedă pământurile înainte de naşterea lui Jupiter, pentru că naţiunea e mai veche decât Luna”, iar Censorinus afirma că “în trecut nu exista Lună pe cer”.

Aşadar, o mulțime de mituri, legende şi povești ne spun că Luna nu exista pe cer; se pare că ea ar fi apărut după Marele Potop. Aşadar, de aici s-ar putea trage concluzia că Luna ar fi putut fi introdusă în interiorul concav al Pământului, doar pentru a ne monitoriza; Luna ne oferă coșmaruri noaptea în vise şi ne „suge” şi energiile vitale.

Priviţi mai jos un desen din scrierile gnostice: observaţi Soarele şi stelele aflate în interiorul Pământul; în exteriorul sferei s-ar găsi adevăratul Paradis. De aici, tragem concluzia că gnosticii considerau că noi oamenii suntem înlănţuiţi, suntem sclavii acestei sfere interioare.

infatisare gnostica a Hollow Earth

Soarele nostru interior e realizat din fuziunea la rece?

Unii oameni de ştiinţă consideră „fuziunea la rece” drept o pseudo-știință. Dar, multe ţări din lume investesc sume importante în studierea acestui concept. Unii oameni de ştiinţă chiar au discutat deja posibilitatea ca fuziunea la rece să aibă loc în interiorul Pământului; de exemplu, P.Palmer, un geofizician cunoscut, a sugerat deja acest lucru. Heliu-3, care provine din interiorul Pământului, a fost considerat de unii ca fiind o indicație a faptului că fuziunea la rece ar putea avea loc adânc în interiorul Terrei. N-ar fi exclus ca Soarele nostru interior să fi fost şi el fabricat prin „fuziunea la rece”.

Vechile calendare, ca de exemplu calendarul mayaş, sunt reprezentări ale lui „Hollow Earth”!

V-aţi uitat vreodată la „calendarul mayaş”? El pare destul de complex, dar poate că nu este un calendar, ci o reprezentare a interiorul Pământului în care noi am trăi! Priviţi mai jos imaginea pe care am realizat-o: în mijlocul „calendarului” s-ar putea afla Soarele, iar cele 5 cercuri încercuite ar putea fi cele 5 planete cunoscute în acea perioadă (Mercur, Venus, Marte, Jupiter şi Saturn).

calendar mayas hollow earth

Desigur, tot ce-am prezentat până în prezent sunt doar nişte presupuneri… un exerciţiu de imaginaţie; nu înseamnă că trebuie să fie neapărat şi adevărate. Întrebarea care se pune e alta: dacă trăim în interiorul Pământului, ce se află dincolo de el?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO