Un băiat a făcut o călătorie în timp, din secolul XIX până în 2013, în aceeaşi zi

420

Am ajuns din întâmplare pe forumul Conspiracycafe.net şi am dat peste topicul unui tip cu ID-ul Submachiner şi care pretinde că a făcut diverse călătorii în timp. Să vedem, aşadar, ce ne povesteşte domnul Submachiner:

“Nu credeam că aş fi putut scrie vreodată despre călătoriile în timp. Dar, după aventura de astăzi, simţeam nevoia să-i povestesc cuiva. I-am spus prietenului meu, dar el n-avea nicio idee ce-ar putea fi. Mă îndreptam spre un loc unde în fiecare duminică mă duc să meditez; fac acest lucru din 2009. Am făcut colţul de pe strada mea pe o altă stradă, denumită Cedar. Imediat, în spatele meu apare o femeie îmbrăcată ca în secolul al XIX-lea. Avea pe ea o bluză largă şi o bonetă. Împingea un cărucior în care avea un copil. M-a privit de parcă aş fi fost de pe altă planetă. Eu continuam să merg pe stradă, şi când mă mai uit în spatele meu, observ că femeia dispăruse.

În acel moment, am mai observat alte două lucruri. Am văzut un magazin vechi în care se afla un semn pe care scria: “SPECIAL: PÂINE LA 60 DE CENŢI”. Dar eu ştiu că nu există magazine care să vândă pâine la 60 de cenţi. Cea mai ieftină o găseşti la Aldi’s şi costă 89 de cenţi. În general, pâinea costă între 1,05-2,10 dolari.

Cea de-a doua ciudăţenie pe care am observat-o a fost plăcuţa pentru numele străzii: Cedar. Strada s-a numit prima dată Acorn. Prin 1930, numele i-a fost schimbat în cel de astăzi. Dar plăcuţa cu numele străzii arăta extrem de demodată, fiind scrisă cu mâna, nu ca actualele plăcuţe.

Am continuat să merg pe stradă. Îmi scot celularul şi observ că acesta e gol. Nu apărea nimic scris, niciun meniu şi nici măcar ora nu-mi era afişată. Nimic. Doar un ecran gol care era luminat. Apoi, am observat doi biciclişti care au oprit pentru moment. Bicicliştii aveau biciclete model anii 1950; s-au uitat la mine şi s-au uitat la celularul meu.

Am continuat să merg. Apoi, m-am întors în 2011, pentru că recunoşteam totul. Mai aveam cam 1/4 din drum către locul de meditaţie, când am văzut o camionetă pe o margine a drumului. Pe plăcuţa de înmatriculare scria “Dec 13″, ceea ce înseamnă că expiră în decembrie 2013. Dar, pe piaţă încă nu există maşini modele 2013. Modelul era ciudat, căci n-am mai văzut ceva asemănător până în prezent. Dar, cred că era un Ford, judecând după mărime.

Merg în continuare pe stradă şi văd un copil purtând pantaloni de catifea şi care vindea limonadă. Am observat că acolo unde vindea limonadă se afla o casă. Dar, în ziua de azi, acolo nu se mai află nicio casă, ci un parc.

Aceasta a fost prima mea călătorie în timp.”

Voi ce credeţi? Băiatul spune adevărul, fabulează sau s-a drogat prea mult?