Un binecunoscut blogger ozenist crede că, într-o fotografie NASA a unei nebuloase, a descoperit figura unei specii extraterestre foarte avansate


Scott C. Waring, binecunoscutul blogger ozenist de pe site-ul UFO Sightings Daily, publică o ipoteză personală despre o fotografie a unei nebuloase, publicată de către NASA. Vă reamintesc că o nebuloasă este un uriaș nor de gaze interstelar și praf cosmic situat în spațiul care se întinde între stele. Părți mai dense din nebuloase se pot strânge atât de tare încât pot da naștere unei stele. Toate stelele din Univers au fost născute în nebuloasă.

Citez din blogul lui Scott:

– Pe site-ul NASA există o fotografie de aproape a unei părți a Nebuloasei Vulturului. Este o zonă despre care unii cred că arată ca o zână, așa că au numit-o Zâna din Nebuloasa Vulturului.

– Am descoperit că această parte a nebuloasei reprezintă o figură. Fotografia trebuie tăiată în jumătate de sus în jos, apoi răsturnată și adăugată… formând o figură întreagă. Acest lucru ne oferă figura completă a extratereștrilor după care nebula a fost făcută. Da, cred că ne uităm la o specie extraterestră care a creat această nebuloasă. Au creat-o cu un fel de puzzle ascuns în el. Poate pentru a-și demonstra inteligența mai mare decât alte specii care nu pot vedea figura ascunsă.

– La fel ca și Leonardo Da Vinci care ascunde simboluri și mesaje secrete în picturile sale. Arta sa extraterestră, este menit să fie văzut folosind un IQ mai mare decât se presupune că ar avea oamenii… omenirea nu ar trebui să le poată vedea sau să le înțeleagă.

– Există diferite niveluri de civilizație extraterestră. Omenirea încă nu a atins un nivel de civilizație de tip 1, dar ceea ce ne uităm este o figură extraterestră într-o nebuloasă făcută de o civilizație de tip 5… care poate manipula spațiul și timpul, practic în toate felurile.

Despre felul în care Scott a creat această figură extraterestră dintr-o fotografie NASA, puteți observa în videoclipul de mai jos:


Lasă un comentariu