Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Farfurii zburătoare misterioase, de dimensiuni foarte mari, observate în Antarctica


Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free) + prelucrare proprie

Toate ţinuturile Terrei au fost survolate rând pe rând, de aparate misterioase. Chiar şi Polul Sud! Într-adevăr, pe la începutul anului 1950, nişte exploratori chilieni care se întorceau dintr-o călătorie în Antarctica au declarat că au observat, pe cerul polar, mai multe farfurii zburătoare, de dimensiuni foarte mari. Zburau unele deasupra altora, descriind cercuri, cu o viteză ameţitoare.

Comandantul Augusto Orrego, şeful expediţiei, a precizat că noaptea era foarte senină şi că toţi membrii expediţiei au văzut straniile discuri zburătoare. La Polul Sud, nu se poate spune că farurile maşinilor ce străbat şoselele se reflectă în norii de pe cer, cum unii cercetători au sugerat.

Dar, Antarctica pare a fi un fel de „tărâm al OZN-urilor”, pentru că foarte multe asemenea obiecte neidentificate au fost observate. De exemplu, site-ul The Express.co.uk scria în luna septembrie 2015 cum un utilizator din Rusia, pe nume Valentin Degterev, a descoperit pe Google Earth un OPN (Obiect Pământean Necunoscut) – diferit faţă de OZN (Obiect Zburător Necunoscut) – acesta fiind ascuns în gheţurile din Antarctica. Obiectul avea forma unui peşte, cu lungimea de aproximativ 70 de metri şi a fost fotografiat de Google Earth din sateliţi. Vedeţi imaginea de mai jos şi convingeţi-vă:

Obiect Pamantean Neidentificat in Antarctica
Obiect Pamantean Neidentificat in Antarctica