Incredibilul OZN fotografiat de pe o insulă din Oceanul Atlantic demonstrează că farfuriile zburătoare sunt dispozitive energetice de distorsionare a spaţiului şi timpului


Imagine: project1947.com + prelucrare proprie

Un poştaş din Belgia a realizat o serie de trei imagini ale unui obiect cu dom şi cu bază plată. După staţionare, acesta a emis o dâră de fum sau vapori, care l-a învăluit. Apoi a urcat în atmosferă, lăsând o coadă fină de ceaţă.

Pe 16 ianuarie 1958, personalul ştiinţific al unui vas brazilian instala o staţie meteorologică pe o stâncă nelocuită – insula Trinidade – aflată la câteva sute de kilometri în largul Atlanticului. Aceasta făcea parte din programul internaţional numit Anul Geofizic Internaţional.

Câţiva membri ai echipajului au văzut un obiect care semăna cu planeta Saturn, învăluit într-o ceaţă fină. Acesta a zburat pe deasupra mării, a înconjurat insula şi a dispărut, dar nu înainte ca fotograful vasului să facă patru fotografii. În timpul trecerii obiectului, macaraua electrică a vasului a încetat să funcţioneze.

Ca şi în cazul Namur, evaluarea pe computer a relevat caracteristici greu de falsificat. Mărirea obiectului din fotografie arată că nu este bine delimitat – jumătate acolo, jumătate altundeva. Asta i-a permis unui sceptic să propună remarcabila teorie (dar absurdă) că obiectul este un miraj cu planeta Jupiter în plină zi!

Aceste fotografii nu par să arate nave stelare venite din vreun sistem solar. Ele par să fie, mult mai plauzibil, un fel de dispozitive de distorsionare a timpului şi spaţiului, prin crearea unor nori de energie şi reprezintă trecerea spre şi dinspre o formă accesibilă simţurilor noastre.

Imagine: project1947.com + prelucrare proprie