O femeie pretinde că Iisus Hristos i-a apărut pe radiografia pieptului ei

394

Creştinii afirmă că Iisus Hristos trăieşte în fiecare din noi (la figurat, bineînţeles), dar o femeie din Elwood (Indiana, SUA) pretinde că deţine o dovadă fotografică în acest sens, anunţă Daily Mail. Kare Sigler s-a internat în spital pe 12 decembrie 2010, cu diagnosticul de pneumonie…şi a făcut o adevărată descoperire divină atunci când şi-a privit radiografia pieptului său. Ea pretinde că vede imaginea clară a lui Iisus Hristos chiar deasupra inimii sale!

Dna Sigler, care s-a operat recent de cancer la sân, spune că imaginea lui Hristos din radiografia sa nu e singura încurajare pe care a primit-o de la Dumnezeu. Chiar înainte de operaţie, făcea cumpărăturile la un magazin din apropierea casei sale. Şi deodată, ea s-a speriat şi şi-a spus în minte: “Vei muri”. Dar, un străin se apropie de ea şi îi spuse: “Iisus a spus că vei fi vindecată”.

P.S. Poza de la începutul articolului e o reprezentare artistică a lui Iisus pe radiografia sa, aşa cum pretinde femeia că-l vede. Poza originală a radiografiei e cea de mai jos…eu, unul, ori n-am destulă imaginaţie, ori am probleme cu vederea, dar nu văd niciun contur divin pe această radiografie.

blank