La Mulţi Ani, 2011!

103

A mai trecut un an…Pentru mine, 2010 a fost un an incredibil, pentru că s-au întâmplat multe lucruri în viaţa mea şi în lumea în care trăim. Nu ştiu cum vi s-a părut vouă, dar eu am simţit toate cele 365 de zile ca fiind pline de agitaţie. Trecând peste dejecţiile politicii româneşti (https://www.lovendal.ro/wp52/basescu-ne-considera-multi-dar-prosti/), am ajuns la concluzia că toată criza economică mondială este una atent pregătită de către francmasonerie, ce nu-şi doreşte altceva decât un sistem financiar global unic (https://www.lovendal.ro/wp52/visul-francmasonic-se-implineste-onu-vrea-un-sistem-financiar-global-sub-conducerea-fmi-ului/).

Pe de altă parte, mulţi se aşteptau ca în 2010 să izbucnească cel de-al treilea război mondial, conform profeţiilor lui Nostradamus şi ale lui Baba Vanga (http://www.libertatea.ro/stire/nostradamus-si-baba-vanga-au-avertizat-pe-11-noiembrie-incepe-al-treilea-razboi-mondial-306896.html). A trecut data de 11 noiembrie 2010 şi nu s-a întâmplat nimic (slavă Domnului!) Unii chiar au fost trişti pentru acest lucru şi n-am să înţeleg niciodată “plăcerea” lor criminală de a izbucni odată cel de-al treilea război mondial, doar pentru împlinirea unei profeţii.

Tot în 2010, mulţi se aşteptau să vadă planeta Nibiru, care ar aduce sfârşitul lumii pe 21 decembrie 2012. Au aşteptat degeaba…căci chiar dacă unii pretind că au descoperit uriaşa planeta antică ce ne aduce Apocalipsa (https://www.lovendal.ro/wp52/fiti-cu-ochii-pe-nibiru/) totul s-a dovedit a fi până la urmă o ştire falsă. Cum un fizician egiptean susţine că Nibiru a fost deja în 2003 (https://www.lovendal.ro/wp52/degeaba-asteptam-sfarsitul-lumii-pe-21-decembrie-2012-nibiru-a-fost-deja-si-a-plecat-in-2003/) şi nu s-a întâmplat niciun dezastru asupra Pământului, eu vin cu o altă teorie în care cred cel mai mult la momentul actual: Nibiru poate că există, însă nu a venit timpul său, pentru că sunt toate şansele să nu fim în mod real în anul 2012, ci cu mult mai devreme (https://www.lovendal.ro/wp52/teoria-timpului-fantoma-acum-nu-suntem-in-anul-2009-ci-in-1712/). Şi asta datorită teoriei “timpului-fantomă”, o teorie a unui istoric german care pretinde că timpul a fost dat înainte cu 297 de ani. Poate că cei aproape 300 de ani sunt exageraţi, dar eu cred că, de-a lungul istoriei, cel puţin 50-60 de ani au fost adăugaţi la calendar. Şi astfel, poate că ajungem în anul 2060, atunci când marele savant Newton credea că va avea loc sfârşitul lumii (https://www.lovendal.ro/wp52/newton-credea-ca-sfarsitul-lumii-va-avea-loc-in-anul-2060/). Dar cine poate şti cu adevărat când va veni acea Apocalipsă…

Cât despre anul 2011, ce-mi doresc eu cu adevărat e faptul de a fi sănătos, pentru a vă delecta pe voi, cititorii acestui site, cu noi articole incitante. De aceea, vă urez, acum, în ajun de An Nou, MULTĂ FERICIRE şi ÎMPLINIREA TUTUROR DORINŢELOR VOASTRE. Şi să nu vă doriţi lucruri prea măreţe, pentru a nu fi mai apoi dezmăgiţi. Din toată inima, LA MULŢI ANI!