Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Degeaba aşteptăm sfârşitul lumii pe 21 decembrie 2012…Nibiru a fost deja şi a plecat în 2003!

170

cometa NibiruPoate că mulţi dintre noi aşteaptă cu nerăbdare să vadă ce se întâmplă pe data de 21 decembrie 2012, atunci când ar trebui să vină sfârşitul lumii. Unii leagă acest eveniment de sosirea în sistemul nostru solar a planetei Nibiru, care va disturba Pământul foarte grav. Dar…fizicianul Nassim Haramein are dovada video (oferită chiar de NASA) precum că planeta Nibiru a fost deja şi a plecat.

O cometă uriaşă, de 2 ori cât planeta Jupiter (aceasta fiind cea mai mare planetă din sistemul nostru solar) a trecut în februarie 2003 prin sistemul nostru solar, dar acest lucru a fost ascuns mass-mediei întrucât astrologii şi oamenii de ştiinţă au crezut că “vom fi prăjiţi”.

Această cometă, pe care Nissim o bănuieşte că ar fi Nibiru, ar fi trebuit să dezmembreze sistemul nostru solar, datorită masei şi atracţiei sale gravitaţionale enorme. Mercur ar fi trebuit să fie “aruncat” în Soare, iar Pământul ar fi experimentat valuri uriaşe pe toată suprafaţa sa. Cometa ar fi putut lovi Soarele, dar o gigantică flacără solară a schimbat cursul cometei, iar aceasta a ieşit din sistemul nostru solar. Acest eveniment ar fi fost vizibil de pe coasta de vest, în dimineţile lui februarie 2003.

Ţinând cont de imensa forţă gravitaţională a acestei comete, fizicianul egiptean conchide: “N-ar fi trebuit să fim aici. Ni s-a dat o a doua şansă. Cineva a avut grijă de noi”. Aşa că am scăpat de Nibiru…cel puţin pentru 3.600 de ani!

Orgoni Crystal