Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Deochiul explicat ştiinţific: ochiul uman poate emite energie luminoasă!

332

deochi17Colin A. Ross, un psihiatrist american, a publicat un studiu în care a analizat mai multe date experimentale din care a rezultat faptul că energia ochilor poate fi capturată şi măsurată. Lucrarea dr. Ross “Bazele electrofizice ale credinţei deochiului” a fost publicată într-o revistă a Asociaţiei Americane de Antropologie şi poate fi consultată în întregime pe adresa: http://www3.interscience.wiley.com/cgi-bin/fulltext/123310535/PDFSTART?CRETRY=1&SRETRY=0

Deşi aproape oricine a experimentat starea prin care privirea unei persoane sau a unui animal ne poate afecta, conştient sau inconştient, starea de spirit, până acum ştiinţa occidentală a respins faptul că ochiul uman ar putea emite vreo energie. Dr.  Ross afirmă că descoperirile sale privind emisiile ochiului uman au transformat superstiţiile în ştiinţă.

“Am folosit un echipament propriu, denumit Sistemul de Detecţie a Razelor Electromagnetice, care include un echipament de măsurare electrocefalogramică, pentru a demonstra faptul că ochiul uman emite semnale electromagnetice ce pot fi măsurate ştiinţific” a declarat medicul pishiatru. El îşi mai exprimă speranţa că cercetările viitoare vor detemina de ce energia emisă de ochi este atât de puternică.

Orgoni Crystal