Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

O gaură masivă în coroana Soarelui face ca tot Pământul să se zguduie?

145

blankPe suprafaţa Soarelui au apărut pete masive, în ultimele imagini ale coroanei solare ce au fost transmise de către satelitul SOHO. E ceva foarte bizar, într-adevăr. O rezoluţie mai mare a imaginii din dreapta nu e valabilă, aşa că trebuie să ne mulţumim cu aceasta. Nu mai e nevoie să se formuleze teorii…în ultimii ani de când Soarele este monitorizat constant, ultima fotografie este cea mai ciudată.

Un alt fapt, şi mai ciudat, a fost observat, odată cu apariţia acestor “găuri” în Soare. Marea majoritate a seismografelor din lume înregistrează în ultima perioadă “imagini” ale tectonicii Pământului, de parcă acesta ar tremura constant. Intensitatea cea mai mare a acestor zguduituri este în regiunea Pacific, unde a şi avut loc, de exemplu, un puternic cutremur de 6,5 grade în Insulele Bonin din Japonia, la o adâncime de 520,4 kilometri.

Sursa: The Extinction Protocol

P.S. Autorul articolului de mai sus nu este chiar corect. Am găsit o poză la o rezoluţie foarte mare AICI: http://hfradio.org/images/20100615_1415_f0193_coronal_hole_lrg.jpg. Într-adevăr, gaura din coroana Soarelui este masivă.

Orgoni Crystal