Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Leonardo da Vinci ar fi putut fi ars pe rug

295

leonardo-da-vinciIată ce afirma marele savant Leonardo da Vinci (1452-1519), cu mult înaintea unor alţi astronomi: “Pământul e un astru asemănător Lunii; el nu este situat în mijlocul cercului pe care este situat Soarele, şi nici în mijlocul lumii. Cuiva care s-ar afla pe Lună, Pământul i-ar apărea că îndeplineşte acelaşi rol pe care Luna îl are faţă pentru noi”.

Oricare din aceste afirmaţii l-ar fi putut aduce pe da Vinci pe rugul Inchiziţiei, ca un defăimător al cărţilor sfinte, ca Galileo Galilei şi Giordano Bruno. Galileo Galilei (1564-1642) este silit să abjure public ideea că Pământul se roteşte în jurul Soarelui, şi, deşi a fost condamnat la arderea pe rug, totuşi pedeapsa i-a fost comutată în închisoare pe viaţă şiapoi în arest la domiciliu.

La 350 de ani după moartea sa, în 1992, Vaticanul a recunoscut formal marea valoare ştiinţifică a lui Galileo Galilei, “reabilitându-l” şi absolvindu-l de acuzaţia de erezie. Giordano Bruno (1548-1600) n-a avut “norocul” lui Galilei, el fiind chiar ars pe rug de cptre Inchiziţie în anul 1600 pentru aceleaşi convingeri “eretice”.

Orgoni Crystal