Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

“Extratereştrii există şi avem şi dovada!” Şi afirmaţia aparţine unui astrobiolog de la NASA!

68

blankExtratereştrii există şi avem dovada. Această afirmaţie uluitoare aparţine lui Dr. Richard B. Hoover, astrobiolog la Centrul Spaţial de Zbor Marshall al NASA, care afirmă că a găsit dovezi concludente privind existenţa vieţii extraterestre, relatează Yahoo News. Dr. Hoover a găsit fosile de bacterii într-o specie rară de meteoriţi denumită Cl1 (condrite carbonifere). Pe Pământ există doar 9 asemenea meteoriţi.

“Interpretez acest lucru ca o indicaţie a faptului că viaţa nu se află doar pe Pământ”, a spus dr. Hoover, care a petrecut mai mult de 10 ani în studierea acestor meteoriţi. Interesant e faptul că fosilele de microorganisme găsite pe Cl1 sunt destul de asemănătoare cu cele care se găsesc pe planeta noastră. “Lucrul cel mai fascinant îl constituie asemănarea foarte mare cu speciile generice care se găsesc pe Pământ“, afirmă omul de ştiinţă de la NASA.

Totuşi, unele fosile sunt de-a dreptul ciudate. “Unele dintre fosile sunt atât de bizare, încât n-am fost capabil să le identific cu vreun model cunoscut. Le-am arătat şi altor experţi şi nici ei n-au reuşit”, a mai spus Hoover.

Dacă descoperirile dr. Hoover se dovedesc a fi adevărate, atunci întreaga biologie şi istorie a evoluţiei omului trebuie să fie rescrisă.

Orgoni Crystal