Un astrobiolog produce stupoare în lumea ştiinţifică: printre asteroizii din sistemul nostru solar s-ar putea ascunde gigantice nave spaţiale extraterestre!


centura de asteroizi OZNDuncan Forgan, un astrobiolog de la Universitatea din St Andrews, a făcut o declaraţie absolut şocantă, şi anume că există o posibilitate ca unele obiecte pe care le putem detecta în prezent în centura de asteroizi din sistemul nostru solar ar putea fi OZN-uri imense.

El a făcut această afirmație în contextul în care încercarea omenirii de a găsi viață extraterestră nu a fost un eșec, iar oamenii de ştiinţă abia au reuşit să sondeze o foarte mică parte din propria noastră galaxie, şi chiar din propriul nostru sistem solar, în căutarea lor de semnale extraterestre.

Există unii astronomi care sunt convinși că nu există o altă viață inteligentă pe o distanță rezonabilă de Pământ, lucru care să ne permită vreodată să facem un contact extraterestru, întrucât cercetarea de până în prezent nu a reușit să găsească nicio dovadă concludentă că „alienii” s-ar afla acolo.

Dar domnul Forgan a spus: „Noi nu am reușit încă să găsim ceva, pentru că nu am efectuat toate testele”. El a mai afirmat că doar o mică parte a galaxiei a fost explorată, căutând doar o anumită frecvenţă radio. Dar, dl Forgan vrea ca această căutare să fie pentru întreaga galaxie şi să se caute semne de poluare extraterestre, ruine pe planete deşertice, exploarări miniere de pe asteroizi, efectuate cu ajutorul unor sonde spațiale necunoscute și alte semne fizice.

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock