Trei oameni de ştiinţă, implicaţi în Acceleratorul de Particule de la Geneva, au parte de „accidente” misterioase! E clar că li s-au închis gura pentru a nu spune lumii adevărul!


CERN gaura neagraÎn lume se întâmplă multe lucruri ciudate, care par a nu avea conexiune între ele, dar care, la o analiză atentă, îţi ridică multe semne de întrebare. Iată o ştire care nu a fost mediatizată decât foarte puţin de mass-media internaţională:

În jurul orei 1 noaptea, pe 26 aprilie 2015, doi doctoranzi de la Universitatea de Stat Louisiana (SUA) au fost găsiţi morţi într-un bazin de înot local, scrie site-ul theadvocate.com. Ishita Maity, o femeie în vârstă de 28 de ani și Anton Joe, un bărbat în vârstă de 25 de ani, studiau fizica şi astronomia. În timp Maity era specialistă în astrofizică teoretică, Anton dorea să-şi facă specializarea în gravitația teoretică.

Femeia în vârstă de 28 de ani era co-autoarea unei lucrări intitulate „Dependenţa mişcării unei găuri negre de creşterea multi-transonică general relativistă, în apropierea de orizontul unui eveniment” (o puteţi citi AICI). Joe a publicat şi el o lucrare asemănătoare (împreună cu un coleg) intitulată „Spaţiul-timp Kantowski-Sachs în cosmologia cuantică: limitele privind expansiunea, scalari reduşi și viabilitatea prescripțiilor de cuantificare” (o puteţi citi AICI). În urmă cu peste un an, Joe a mai scris o lucrare care poate fi găsită pe Academia.edu, care se numeşte „Căutarea a trei rezonanţe în coliziunile PP la s + 7TeV”. Această lucrare a fost scrisă pentru Organizația Europeană pentru Cercetare Nucleară, cunoscut de asemenea ca şi CERN.

Ei… şi de-acum începe conspiraţia. După doi ani în care a stat în cauză, Acceleratorul de Particule de la Geneva, aflat în proprietatea CERN, a fost redeschis anul acesta, în ciuda nenumăratelor avertismente ale unor oameni de ştiinţă (vedeţi articolul pe care l-am scris în februarie 2015 – La acceleratorul de particule CERN din martie 2015 se vor face experimente periculoase care ar putea distruge întreg Pământul, dar şi Universul! Fizicienilor, nu vă jucaţi cu focul!). Unii specialişti se tem că la acest accelerator vor putea fi create găuri negre sau universuri paralele, care ar putea scăpa de sub control şi astfel ar pune în pericol Pământul, dar şi Universul.

De asta ne putem întreba dacă nu cumva Ishita Maity şi Anton Joe, doi tineri cu minţi geniale, au descoperit ceva legat de CERN, de care n-ar fi trebuit să ştie, şi acest lucru a însemnat condamnarea lor la moarte… A fost doar un accident? Aşa cum putem citi pe site-ul forevermissed.com, o pagină web făcută de prieteni în memoria lui Anton Joe, bărbatul ştia să înoate, aşa că moartea sa şi a colegei sale e învăluită în mister total.

Ishita Maity şi Anton Joe
Ishita Maity şi Anton Joe

Că moartea lor „accidentală” e legată cu siguranţă de CERN se poate desprinde şi din altă moarte „accidentală” a unui om de ştiinţă care lucra la CERN, în timpul unei avalanşe la ski, aşa cum putem citi de pe site-ul thelocal.ch, într-un articol publicat pe 13 aprilie 2015.

Foarte ciudat că după redeschiderea Acceleratorului de la Geneva, 3 oameni de ştiinţă implicaţi într-un fel sau altul în funcţionarea sa (prin cercetările făcute) au parte de „accidente”. Poate o mai fi fost şi altele, dar încă nu ne-au provenit ştirile. Eu nu cred în coincidenţe, aşa că… Cine se joacă cu focul cu noi? Ce ni se ascunde în legătură cu acest accelerator?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO