Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Cel mai puternic cutremur din ultimii 66 de ani s-a produs în Nevada (SUA). În regiune se găseşte şi celebra „Zonă 51” – o arie secretă a Armatei Americane, unde s-ar putea face experimente cu OZN-uri şi extratereştri


Cutremure se mai întâmplă în lume, aproape zilnic – nu-i nicio noutate. Însă, atunci când se întâmplă în apropierea celebrei „Zone 51”, atunci poate ridica ceva suspiciuni. Aşa cum m-a anunţat un cititor pe email (căruia îi mulţumesc mult pe această cale), conform site-ului Los Angeles Times.com, cutremurul de magnitudine de 6,5 grade pe scara Richter s-a produs vineri dimineaţă, 15-05-2020, în partea de vest a statului american Nevada, el resimţindu-se până în sudul statului California.

Cutremurul a avut loc la ora 4:03 dimineaţa ora actuală, la circa 50 km vest de Tonopah, la jumătatea distanţei dintre oraşele Reno şi Las Vegas; ca urmare a acestui cutremur, autostrada principală dintre Reno şi Las Vegas a fost distrusă şi închisă.

Se pare că acesta a fost cel mai mare cutremur din Nevada din ultimii 66 de ani, ultima zdruncinătură de pământ mai puternică fiind cea din 1954. Interesant e faptul că în ultimele 10 zile s-au mai produs câteva cutremure mai mici în regiune.

Dar, regiunea afectată de cutremurul puternic cuprinde şi celebra Zonă 51, un sit militar secret american, unde unii conspiraţionişti cred că este locul în care ar fi ascunşi extratereștrii de ochii publicului. De asemenea, unii mai cred că aici s-ar face diferite experimente cu tehnologii militare extrem de avansate (cum ar fi binecunoscutele OZN-uri). Cum fum fără foc nu iese niciodată, n-ar fi exclus ca în „Zona 51” să se facă diferite experimente secrete, mai ales că recunoaşterea ei ca bază subterană militară s-a făcut abia în timpul mandatului preşedintelui american Obama (în 2013).

Conspiraţionistul Yuval Ovadia a declarat site-ului Breaking Israel News că: „Este clar că guvernul american ascunde ceva în Zona 51. Este ceva pe care nici măcar nu încearcă să-l nege. Poate fi vorba de extratereștri”. În 2016, scriam acest articol – Un fost inginer american pretinde că a lucrat alături de extratereştrii gri în celebra „Zonă 51”, locul cel mai secret de pe planetă! În lume sunt prea multe relatări asemănătoare, ca totul să fie o farsă… – în care vorbeam de un fost inginer american, pe nume Bill Uhouse, ce a murit în anul 2009, şi care pretindea că a lucrat alături de un extraterestru gri în „Zona 51” (căruia i-a spus „J-Rod”), ce l-ar fi ajutat pe inginer să înţeleagă modul de funcţionare a navelor din spaţiul cosmic.

Dar oare există vreo legătură între cutremurul produs în Nevada pe 15 mai 2020 şi activităţile „extraterestre” care ar avea loc la „Zona 51” din apropiere? La ora actuală nu se poate face vreo legătură, dar nimic nu e imposibil…