Este posibilă călătoria în viitor? Presupuse fotografii ale viitorului, din anii 2118, 5000 şi 10.000


Apărând în on-line în cadrul mai multor interviuri pe canalul de YouTube Apex TV, mai mulţi oameni pretind că ar fi fost implicaţi în programe secrete de călătorie în timp. Ei au venit cu „dovezi” din aşa-zisele călătorii în timp, adică o serie de fotografii dintr-un viitor posibil al Pământului şi al omenirii. Sunt aceste fotografii adevărate sau totul e doar o mistificare?

De exemplu, într-un videoclip bizar, un bărbat oferă o fotografie aproape distrusă, despre care el spune că ar fi fost luată dintr-un oraş high-tech al viitorului, din anul 10.000. În fotografia neclară, se pot observa totuşi nişte zgârâie-nori, alcătuiţi din materiale extraordinare. Totuşi, o căutare rapidă pe Google, „Future Cities”, demonstrează că această fotografie este una falsă. Imaginea este una distorsionată după „Parisul anului 2050”, o viziune futurologică a arhitectului francez Victor Callebaut.

Apoi, avem cazul presupusei călătorii în timp a unui fost ofiţer CIA din anul 1981 în 2118 (citiţi mai multe AICI: EXCLUSIV! Presupusa călătorie în timp a unui fost ofiţer CIA din anul 1981 în 2118. Ce lucruri incredibile a văzut el acolo?). El a spus: „Asta e fotografia pe care am făcut-o. N-am să uit niciodată momentul în care am păşit în acel oraş”.

Incredibila poza (şi ea foarte blurată) arată nişte zgărâie-nori ciudaţi, albaştri verzui, cum nu s-a văzut până acum.

Un alt „călător în timp” apărut pe Internet ne prezintă o fotografia presupusă oraşului Los Angeles din anul 5000, care se află sub ape, ca urmare a topirii gheţarilor. Unii spun că această poză ar fi una falsă, fiind făcută pe calculator (CGI).


Lasă un comentariu