Conform site-ului forsythstories.com, ruşii ar fi descoperit în lacul subglaciar Vostok o creatură îngrozitoare! Preşedintele Putin ar fi dat ordinul muşamalizării întregului eveniment…


caracatita-lacul-vostokÎn anul 2013, scriam acest articol – În lacul subglaciar Vostok din Antarctica, cercetătorii au descoperit o nouă formă de viaţă pe Pământ, total necunoscută până în prezent – despre descoperirea de către oamenii de ştiinţă a unei noi forme de bacterii în lacul subglacial din Antarctica, cunoscut sub numele de lacul Vostok.

Sergei Bulat din cadrul Laboratorului de genetică al Institutului de Fizică nucleară din St. Petersburg a declarat atunci: “După ce am înlăturat toate elementele posibile de contaminare, ADN-ul găsit nu coincide cu niciun alt ADN cunoscut din baza de date globală. Spunem că această formă de viaţă este neclasificată şi neidentificată”.

Acum, conform site-ului forsythstories.com, Dr. Anton Padalka, unul din echipa de cercetători care a analizat conţinutul lacului Vostok acum câţiva ani, ar fi declarat autorităţilor din Elveţia că cercetătorii ruşi ar fi descoperit o formă de viaţă bizară şi mortală – denumită „Organismul 46-B”, o creatură extrem de inteligentă, asemănătoare unei caracatiţe, care a luat vieţile a trei membri din echipa de cercetare.

Omul de ştiinţă, susţine acelaşi site, ar fi fost nevoit să ascundă adevărul, la ordinele directe ale preşedintelui rus Vladimir Putin care nu a dorit ca lumea să fi aflat de această descoperire incredibilă.
 
ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO