Alarmant! Căutările pe Google pentru „cel de-al treilea război mondial” au atins un nivel istoric, odată cu escaladarea tensiunilor la nivel mondial

  •  
  •  
  •  
  •  

Tensiunile din întreaga lume au atins cote alarmante, acest lucru reflectându-se în „subconştientul global” al omenirii. Populaţia începe din ce în ce mai mult să se teamă de pericolul declanşării celui de-al treilea război mondial; cum ne putem da seama de asta? Uitându-ne la ceea ce lumea caută pe „Google Trends” (trends.google.ro).

Google Trends este un serviciu web public, bazat pe motorul de căutare Google, care arată cât de des este căutat un anumit termen în cadrul mai multor țări și în mai multe limbi. Linia orizontală a graficului principal reprezintă perioada de timp (începând cu anul 2004), iar linia verticală arată cât de căutat este un anumit termen față de numărul total de căutări la nivel mondial. Sub graficul principal, popularitatea este împărțită pe țări, regiuni, orașe și limbi.

Dacă veţi scrie acolo „world war 3”, adică „cel de-al treilea război mondial”, veţi observa un tabel care arată că lumea a început brusc să fie obsedată în conştient (subconştient) de ideea declanşării celui de-al treilea război mondial. De exemplu, în luna aceasta (aprilie 2017), căutările cu „cel de-al treilea război mondial” au atins nivelul cel mai mare din 2004 (de când Google analizează statistic căutările pe Internet). Astfel, dacă în octombrie 2016 nivelul de căutare era de 52, el a scăzut la 15 în luna martie 2017, pentru ca să crească brusc la 100 în aprilie 2017.

Ce s-a întâmplat de lumea a început să fie interesată brusc de acest subiect, al celui de-al treilea război mondial, în ultima perioadă? Totul e din cauza unor evenimente politice care au avut loc în lume în ultimele 2-3 săptămâni:
– atacul cu arme chimice din Siria, urmat de atacul cu rachete al SUA în Siria;
– reacţia dură a Rusiei şi Iranului cu privire la acest atac;
– frica escaladării unui conflict între SUA şi Coreea de Nord;
– folosirea de către SUA a unei bombe masive în Afghanistan.

Să sperăm că cel de-al treilea război mondial va rămâne doar în căutările de pe Google, nu şi în realitate…


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu

WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner