Forţele Aeriene Americane şi-au lansat o monedă care prezintă un extraterestru gri pe ea! Ce ne spune asta!?


Nu mai e niciun secret faptul că „Zona 51” din Nevada (SUA) reprezintă o locaţie a Forțelor Aeriene Americane, în care militarii americani îşi testează cele mai secrete și mai avansate tehnologii. Construită în anii ’50, aproape de baza aeriană de la Groom Lake şi lângă poligonul pentru testări atomice din Nevada, Zona 51 a fost amenajată pentru testarea avioanelor secrete. Era o suprafaţă foarte mare, perfectă pentru pistele de decolare şi aterizare, unde existau foarte puţini localnici, lipsa de atractivitate a zonei fiind accentuată de pericolul poluării nucleare.

Însă, conspiraţioniştii susţin faptul că „Zona 51” e mai mult decât atât: aici s-ar testa tehnologii extraterestre, având chiar loc contacte cu fiinţele de pe alte lumi.

În 2018, blogul de tehnologie militară „The War Zone” a prezentat imagini ale monedei oficiale a Escadrilei 72 de Testare și Evaluare a Forţelor Aeriene Americane; moneda pare că prezintă extratereştri şi alte simboluri ciudate. Ce anume se încearcă a se sugera cu această monedă?

Pe monedă se observă un bombardier B2; deasupra lui se află un nor şi un fulger, dar şi o serie de alte simboluri ciudate şi necunoscute. Partea cealaltă a monedei e şi mai ciudată: se observă clădiri din Las Vegas (oraş ce se află tot în statul Nevada), un sistem de tuneluri, dar şi un extraterestru gri!

Face referire această monedă la legendele urbane care înconjoară bazele americane, cum ar fi Zona 51, sau ar putea fi o modalitate de a ascunde la vedere mistere ce nu pot fi dezvăluite niciodată publicului? Probabil că niciodată nu vom ști…

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): thedrive.com

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO