Un fost oficial al Ministerului Chinez de Externe recunoaşte că „extratereştrii locuiesc printre noi!” Cazul şocant şi real al răpirii unui fermier chinez şi întâlnirea sa „intimă” cu o extraterestră înaltă de 3 metri!


FEMEIE EXTRATERESTRU chinezPână acum, cele mai multe poveşti despre OZN şi extratereştri vin din partea Statelor Unite, ceea ce creează suspiciunea că americanii au o isterie de masă despre prezenţa acestor fiinţe extraterestre din alte sisteme solare sau galaxii pe Pământ. Dar iată că nu e chiar aşa… aproape în fiecare ţară din lume există cluburi de cercetare a fenomenului OZN. Iar astăzi vom vorbi despre „credincioşii” în OZN-uri şi extratereştri din China.

Există oameni de ştiinţă în China care chiar cred că… extratereştrii trăiesc printre noi! Şi nu doar oameni de ştiinţă, ci şi foşti oficiali ai statului chinez, ceea ce oferă o anumită credibilitate. Ca de exemplu Sun Shili, un oficial al Ministerului de Externe Chinez, care este acum preşedintele Societăţii de Cercetare a OZN-urilor din Beijing, care a ajuns la concluzia şocantă că extratereștrii trăiesc printre noi.

Prima întâlnire a lui Sun cu fenomenul OZN a avut loc în 1971, când a fost trimis la în zona rurală, în timpul „revoluției culturale” (1966-1976), pentru a îndeplini anumite sarcini. Într-o zi, când se afla pe câmp, atenția i-a fost atrasă de un obiect luminos şi bizar de pe cer. La început, Sun a crezut că e un aparat uman de monitorizare, dar ani mai târziu, după ce a citit toate materialele despre OZN-uri, şi-a dat seama că nu putea fi decât o farfurie zburătoare de origine nepământeană.

Și Sun nu este singurul expert din țară care a luat în serios aceste apariţii. În conformitate cu Shen Shituan, un om de ştiinţă chinez, președintele Universității Aerospaţiale din Beijing şi preşedinte de onoare al Societăţii de Cercetare a OZN-urilor din Beijing, fiecare raport de prezenţă a extratereştrilor merită cercetat: „Unele dintre aceste apariţii sunt reale, altele sunt false, iar restul sunt neclare”.

Fermierul chinez care a făcut dragoste cu o „extraterestră” înaltă de 3 metri!

Cea mai cunoscută poveste de răpire extraterestră din China este cazul Meng Zhao Guo, un tânăr fermier are susţine că în iunie 1994 a fost răpit şi a fost forţat să întreţină relaţii intime cu un extraterestru de sex feminin. Iată ce-a povestit fermierul: „Ea era înaltă de 3 metri și avea șase degete, dar altfel semănă foarte bine cu un om. Ulterior, i-am spus soției mele că am fost nevoit să o înşel cu o extraterestră; ea nu a fost prea supărată”.

În septembrie 2003, un cercetător din domeniul ozenistic, împreună cu mai mulţi psihologi, a investigat din nou acest caz şi l-a supus pe fermier unor noi teste, ca hipnoză şi detectorul de minciuni. Toate testele au arătat că bărbatul spunea adevărul! De asemenea, în urma unor investigaţii medicale complexe, medicii au descoperit pe trupul lui Zhao Guo mai multe cicatrici, care nu ar fi putut fi cauzate de leziuni comune sau intervenţii chirurgicale. Meng Zhao Guo, un fermier cu numai 5 clase, nu auzise în viaţa lui de extratereştri şi OZN-uri.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock