Un teleevanghelist american ne avertizează că sfârşitul lumii va fi provocat de impactul unui asteroid gigant cu Pământul, iar acest eveniment ar putea avea loc oricând, chiar şi săptămâna viitoare…


impact asteroidFoștii astronautii de la NASA au avertizat recent că Pământul a fost asaltat de asteroizi, mai mult decât se credea anterior, astfel încât numai puţin de 26 de impacturi semnificative ale asteroizilor cu Pământul au avut loc din 2001 până în prezent; şi nu e vorba de impacturi reduse, ci de niveluri mari, provocând explozii comparative cu scara unei bombe atomice. Teleevanghelistul Pat Robertson crede însă că unul dintre aceşti asteroizi ar putea aduce „sfârșitul lumii” săptămâna viitoare sau peste 1.000 de ani, așa cum a prezis el într-un roman din 1995, scrie site-ul The Huffington Post.

„Am scris o carte. Se numește „Sfârșitul veacurilor” și în ea e vorba de un asteroid care a lovit Pământul”, a spus Robertson, într-un interviu acordat televiziunii ABC Family, în emisiunea „The 700 Club”. „Nu văd nimic altceva care să împlinească cuvintele profetice ale lui Iisus Hristos decât lovirea Pământului de către un asteroid. Nu este nimic altceva care vor provoca mările să se tulbure, care vor face cerul să se întunece, care vor determina Luna și Soarele să nu mai lumineze şi care vor face ca națiunile îngrozite de pe planetă să se întrebe „Ce se întâmplă?”

Robertson a subliniat faptul că gravitația lui Jupiter ţine departe cei mai mulţi dintre asteroizi, dar până la urmă inevitabilul se va produce. Iar acest eveniment „ar putea avea loc şi săptămâna viitoare, dar şi peste 1.000 de ani de-acum, şi de aceea noi trebuie să fim pregătiţi în orice moment”. Teleevanghelistul mai adaugă că: „Odată ce asteroidul va lovi scoarța Pământului, tot felul de lucruri rele se vor întâmpla. Vulcanii vor începe să erupă, iar în lume vor apărea tsunami devastatoare”.

P.S. Aici îi dau dreptate omului… Şi eu cred că sfârşitul lumii, oricând va avea loc, va fi cauzat de impactul devastator al unui asteroid gigant cu Pământul.


Lasă un comentariu