O rază de energie misterioasă se află deasupra piramidei bosniace a Soarelui. O fi o „maşină de energie perpetuă”?

  •  
  •  
  •  
  •  

De pe site-ul dedicat special piramidelor bosniace, piramidasunca.ba, am extras un fragment de articol care constituie o ştire cu adevărat electrizantă. Aşadar:

„O echipă de fizicieni a detectat o rază de energie ce porneşte din vârful piramidei bosniace a Soarelui. Raza are o distanţă de 4,5  metri, şi o frecvenţă de 28 kHz. Raza este continuă şi puterea sa creşte pe măsură ce se deplasează în sus, depărtându-se de baza piramidei. Acest fenomen contrazice legile cunoscute ale fizicii şi tehnologiei. Aceasta constituie prima dovadă de prezenţă a unei tehnologii non-hertziene pe Pământ. Se pare că cei care au construit piramida au creat o maşină cu mişcare perpetuă, cu mult timp în urmă, iar această „maşină de energie” funcţionează chiar şi acum.

În labirintul subteran subteran de sub piramidă, s-au descoperit în anul 2010 trei camere şi un mic lac albastru. Aparatura a arătat că nivelul de ionizare este de 43 de ori mai mare decât concentraţia medie din afară, ceea ce face ca cele trei încăperi să fie un fel de ‘camere de vindecare’.

Detecţiile electromagnetice din anul 2011 au confirmat faptul că nivelurile de radiaţii negative prin reţelele Hartman, Curry şi Schneider sunt egale cu 0 în tuneluri. Nu au fost găsite radiaţii tehnice (de la liniile electrice sau alte tehnologii) în tuneluri, şi nici radioactivitate cosmică.”

Despre „piramidele bosniace” am scris şi eu un articol în anul 2011 (https://www.lovendal.ro/wp52/descoperire-incredibila-piramidele-din-bosnia-au-cel-putin-10-000-de-ani-vechime/); existenţa lor este foarte controversată, întrucât o mare parte din arheologii lumii contestă calitatea de „piramide” formaţiunilor din Bosnia.

Istoria piramidelor bosniace este următoarea: în aprilie 2005, dr.Osmanagich (un antropolog bosniaco-american) a făcut descoperirea surprinzătoare a primelor piramide găsite pe continentul european, ele fiind situate în oraşul Visoko, la aproximativ 20 km N-V de Sarajevo, capitala Bosniei. Săpăturile ulterioare şi datarea ştiinţifică a artefactelor ar fi arătat că aceste structuri au o vechime cuprinsă între 14.000 şi 36.000 de ani. Până la descoperirea lui Dr. Osmanagich piramidele acoperite au fost considerate a fi dealuri naturale. Datorită asemănărilor cu Piramida Soarelui din Teotihuacan, Mexic, cea mai importantă „piramidă” bosniacă a fost numită „Piramida bosniacă a Soarelui” sau „Bosanska Piramida Sunca”.


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu