În Munţii Retezat te poţi întâlni cu o „rază neagră” misterioasă, care face totul întunecat în jurul tău… Iată ce i s-a întâmplat unui excursionist!


Munţii Retezat din Carpaţii Meridionali reprezintă poate unii dintre cei mai misterioşi şi mai sacri munţi din România. Există legende locale care spun pe Vârful Retezat ar exista o posibilă poartă inter-planetară, un veritabil teren de aterizare pentru… navele extraterestre! Şi asta întrucât platforma din vârful muntelui nu ar putea fi ceva natural; ea este o suprafaţă cât un teren de fotbal, dreaptă şi alcătuită numai din stâncă.

Excursioniştii montani au avut parte de tot felul de întâmplări ciudate de-a lungul timpului atunci când au străbătut Munţii Retezat. Ca, de exemplu, ceea ce a trăit un bărbat din Timişoara pe 28 octombrie 2002, care se afla într-un loc numit „Izvorul Craiului” din Munţii Retezat.

Afară era soare, iar turistul, timp de 3 minute, a fost înconjurat de un întuneric deplin, intens, care l-a făcut să dispară din ochii colegului său de drumeţie, care nu vedea „raza neagră”. Ce s-a întâmplat acolo? S-a ajuns temporar într-o altă dimensiune?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock