La Sarmizegetusa se găsesc inscripţii într-o limbă necunoscută de la începutul omenirii, limba continentului pierdut al Lemuriei?

 • 208
 •  
 •  
 •  
  208
  Shares

Sarmizegetusa Regia din inima Munţilor Orăştiei, capitala Daciei preromane, este comparabilă cu Stonehenge sau cu Acropole, ca reper şi simbol cultural-religos, iar cetatea a fost inclusă pe lista UNESCO ce cuprinde monumente aflate în patrimoniul universal al lumii. Acolo, pe un platou aproape inaccesibil, împrejmuit pe trei părţi de prăpăstii adânci, se află un altar megalitic pe care sunt inscripţii într-o limbă nedescifrată. Se zice că ar fi limba de la începutul omenirii, limba Lemuriei, continentul pierdut pentru vecie…

Pentru bioenergoterapeuţi, Sarmizegetusa este o zonă ce activează creativitatea şi aptitudinile pentru educaţie. Potrivit măsurătorilor radiestezice, câmpul energetic al locurilor acestea din munţii Orăştiei este extrem de puternic. Tocmai de aceea, fosta fortăreaţă este unul dintre locurile care trebuie vizitate măcar o dată în viaţă.

Însă, conform unui preot, Visarion Alexa, paroh la Biserica Pogorârea Sfântului Duh, Sfântul Nicolae – Militari (Bucureşti), acesta a adus acuzaţii extrem de grave asupra tuturor celor care sunt obsedaţi de Sarmizegetusa sau Sfinx ca “locuri sfante” de pelerinaj energetic. „Eu nu m-aş duce să mă rog la Sarmizegetusa dintr-un singur motiv: acolo a existat o credinţă demoniacă, pentru că dacii îi omorau pe cei mai tineri, îi aruncau în suliţe şi îi trimiteau în ceruri, iar Decebal este un sinucigaş (…) Sarmizegetusa nu este un loc încărcat energetic. Din punctul meu de vedere ca şi creştin, Sarmizegetusa este un loc în care s-au făcut practici demoniace”. Citiţi mai multe AICI: Un preot roman avertizeaza: “Sarmizegetusa Regia e un loc in care s-au facut practici demoniace! Acolo nu ne putem incarca decat cu energie negativa!”

Acum, care o fi adevărul, Dumnezeu ştie mai bine…

 


 • 208
 •  
 •  
 •  
  208
  Shares
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner