7 tineri români, pasionaţi de mistică, au dispărut în Munţii Bucegi, în căutarea unor intrări secrete? Există un „decalaj temporar” în zona Sfinxului?


Informaţiile următoare le-am găsit pe Internet, aşa că nu ştiu cât de adevărate sunt sau nu. E posibil să fie doar imaginaţia bogată a cuiva? Aşadar, ne aflăm în anul 1992, iar 7 tineri români, pasionaţi de mistică şi energetică, susţineau că se aflau în posesia unor scrieri şi hărţi vechi, care atestau existenţa unor porţi care duceau în interiorul Munţilor Bucegi, unde s-ar afla mai multe încăperi, păzite de preoţi ciudaţi, acolo unde sunt depozitate arhive secrete din cele mai vechi timpuri.

Timp de 2 luni, cei 7 tineri au căutat intrările respective. Cei 7 au povestit unui călugăr din zonă (părintele Teofil) că sunt pe cale să descopere intrarea secretă din Bucegi. Ei i-ar fi arătat călugărului două obiecte stranii (din bronz şi argint), care, împreună cu un al treilea obiect (ce era pe punctul de a-l descoperi) constituiau cheia care deschide poarta de trecere către interiorul Munţilor Bucegi.

A fost ultima seară când cei 7 au mai fost văzuţi. S-a spus că tinerii ar fi patruns într-o galerie care s-a surpat în urma lor. Însă, părintele Teofil credea că băieţii găsiseră poarta de trecere şi o deschiseseră, dar nu mai aveau şi cheia de întoarcere.

Se spune că sub Sfinxul din Bucegi se găsesc comorile spirituale ale omenirii, dar nimeni nu a putut descoperi nimic, indiferent de aparatura folosită. De ce? Există o teorie năucitoare, conform căreia intrarea de sub Sfinx este ascunsă sub un val de energie primordială, greu de reperat şi de penetrat. Doar cel care trece de zidul respectiv de energie poate pătrunde în ascunzătorile secrete ale Sfinxului. Altminteri, Sfinxul pare o piatră ca oricare alta, pe unul din munţi. E vorba de ceea ce s-ar putea numi „decalaj temporar”. Adică, în acelasi loc pot exista mai multe civilizaţii, dar decalate temporar.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO