Undeva în România putem vedea „siluete translucide şi tăcute” ale unor soldaţi căzuţi în primul război mondial?


România are multe locuri magice, în care pare că predomină mai mult paranormalul. Există oare o energie aparte pe tărâmurile noastre? Să vorbim în acest articol despre ceva aparte şi misterios care se întâmplă într-o localitate din judeţul Iaşi (Luncani), aflată la mijlocul distanţei dintre Iaşi şi Paşcani.

Dacă vreţi să plecaţi seara dintr-o localitate din apropiere (Sârca) către Luncani, trebuie să fiţi cu mare băgare de seamă, pentru că aici s-au întâmplat de-a lungul vremii mai multe fapte stranii şi înspăimântătoare.

Legenda spune că pe acest drum fantomele aflate în aceste locuri îi pândesc în special pe cei cu inima bună. Tărâmul fantomelor s-ar undeva la capătul unui iaz secat, unde trecătorilor le-ar apărea stafii, care-i urmăresc cale de câţiva kilometri.

Bătrânii explică prezenţa fantomelor: în acest loc blestemat au fost îngropaţi fără împartăşanie şi lumânare mai mulţi soldaţi ucişi în 1917, în timpul primului război mondial. Astfel, s-ar explica de ce zeci de martori spun că au văzut odată cu căderea serii şi a nopţii, siluete translucide şi tăcute, care pluteau alături de ei, întotdeauna pe partea dreaptă a drumului.

Se spune că soldaţii-fantomă sunt prinşi între lumi, stafiile lor apărându-le în special oamenilor cu suflet bun şi copiilor.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO