Există în Munţii Retezat o reţea informaţională formată din 8 sfincşi?


Munţii Retezat reprezintă poate unii dintre cei mai misterioşi şi mai sacri munţi din România. Există legende locale care spun pe Vârful Retezat ar exista o posibilă poartă inter-planetară, un veritabil teren de aterizare pentru navele extraterestre! Şi asta întrucât platforma din vârful muntelui nu ar putea fi ceva natural; ea este o suprafaţă cât un teren de fotbal, dreaptă şi alcătuită numai din stâncă.

În anii ’90, un maestru al sportului, Emilian Cristea, a fotografiat un mare cap de om alături de un soclu corespunzător ca dimensiune de pe care părea prăbuşit, pe Valea Stănişoara sub Vârful Retezat. Monumentul a fost luat în studiu de un explorator în paranormal, care a lansat ipoteza că acest cap nu ar fi căzut de pe piedestal, ci pur şi simplu n-a ajuns să fie ridicat acolo, ipoteză pentru care are argumente. Având în vedere locul unde se află capul, se exclude posibilitatea acţiunii factorilor naturali, în special vântul, în fasonarea acestuia. Pe un versant în jurul Vf. Brădetului, este chipul în stâncă al „Dacului”, care are cuşmă pe cap şi barbă şi care este venerat de ciobani care-i aduc ofrande din produse lactate.

Se pare că Vf. Retezat ar fi protejat de 8 sfincşi care realizează o reţea informaţională coordonată de Piatra Colţului pe care se află Cetatea Colţului, respectiv Castelul din Carpaţi al scriitorului Jules Verne. Cum ar putea să lucreze informaţional nişte pietre? E greu de spus…

Foarte important e faptul că unul dintre splendidele capete găsite până în prezent are trăsături de negroid, una din cele patru rase ale omenirii. Acest sfinx se află pe lângă primul tău al Pietricelelor şi priveşte exact spre Vf. Retezat. De ce sfinxul acesta, ca şi alţii priveşte spre Retezat şi nu înspre alt vârf, este o întrebare. De ce din dreptul lui, Retezatul se vede ascuţit deşi este efectiv retezat?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO