Oamenii de ştiinţă încă nu pot să explice energiile misterioase care se află în spatele piramidelor! Teoria lentilelor cosmice? Teoria energiilor multiple?


Se pare că piramidele sunt un «mecanism» de absorbţie a energiilor, a curenţilor telurici din Univers; aceşti curenţi urcă în structura piramidei făcând să vibreze pereţii interiori, dar nu la nivelul percepţiei umane, ci la cu totul alt nivel. Apoi, urcând în vârful piramidei, energia respectivă ia calea Cosmosului. Să nu uităm că oamenii de ştiinţă au descoperit abia prin deceniul al şaselea aşa-numitul “efect de piramidă”. Cu toate acestea, efectul respectiv este încă o enigmă, căci nu s-a ajuns la adevărul întreg, la o înţelegere completă.

Dr. Serge V.King, referindu-se la teoriile care încearcă să explice fenomenele legate de efectul de piramidă, a afirmat: „Încercaţi să păstraţi în minte două întrebări: explică acea teorie toate manifestările cunoscute ale fenomenului şi poate fi ea folosită pentru a prevedea o manifestare încă nedescoperită? Actualmente nicio teorie privind energia piramidei nu răspunde mulţumitor acestor două criterii”.

Din multitudinea de teorii care au încercat să explice fenomenele implicate de efectul de piramidă, pot fi amintite:
• teoria vârtejului de eter;
• teoria radiaţiei;
• teoria magnetică;
• teoria lentilei cosmice;
• teoria energiilor multiple;
• teoria energiei primare.

Formularea unei teorii unitare asupra efectului de piramidă întârzie să-şi facă apariţia. Schull şi Pettit arăta în lucrările lor că „o nouă energie care poate fi refractată, reflectată, polarizată optic, poate fi cuplată cu alte energii şi poate provoca efecte asemănătoare frecării, electricităţii şi radiaţiei luminoase, se dezvoltă în asemenea structuri”.

La cercetarea câmpului energetic al piramidei au fost folosite de către L.Alvarez, laureat al Premiului Nobel pentru fizică în 1968, numai metode ştiinţifice verificate în cadrul unui program la care au luat parte numeroase instituţii din SUA şi Egipt. Din investigaţiile efectuate s-a constatat că fenomenele nu se încadrează teoretic în legile cunoscute ale ştiinţelor naturii. Dr. W.Reich, a denumit această energie orgonică şi a afirmat că aceasta este energia vitală care înconjoară toate obiectele şi fiinţele planetei.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock