Binecunoscutul profet Edgar Cayce ne spune care este secretul pentru a ne întineri corpul


Celebrul profet, om spiritual şi vindecător Edgar Cayce crede că în această viaţă este posibil să reîntinerim. El spune că mai ales asimilarea alimentelor creează deşeuri. Atunci când aceste deşeuri nu sunt eliminate, ne supraîncărcăm cu toxine. Şi această supraîncărcare, această intoxicare permanentă produce îmbătrânirea.

Cayce explică că trupul uman este o structură compusă din atomi care sunt unităţi de energie; mişcările acestor energii atomice reproduc în schema lor structura Universului. Şi cum aceste energii structurale ale fiecărui atom din corp sunt programate ca să fie conectate şi unite cu energiile spirituale (ale Universului), ele lucrează neîncetat la resuscitarea, la reconstituirea bilanţului energetic. Şi cum sufletul (care este de natură spirituală), nu poate să moară, căci este divin, trupul poate fi resuscitat, reîntinerit. Şi în final – aceasta este devenirea sa – va putea transcede Pământul şi ceea ce ţine de materia terestră.

Cayce mai spune că trupul este capabil, la început, încă de la crearea sa, să se reînnoiască el însuşi. Astfel, fiecare organ, fiecare parte a organismului secretă, conform vieţii sale fizice, mentale şi spirituale, tot ceea ce este necesar creşterii sale în condiţii optime.

Ar trebui să spunem fiecăruia că dacă ar veghea la menţinerea unui echilibru între asimilare şi eliminare – echilibrul cel mai apropiat de normal -, ei bine, viaţa sa ar putea să se prelungească nedefinit, atât timp cât el ar dori! Căci organismul este construit din ceea ce asimilează şi el este capabil să se resuscite atâta timp cât nu este împiedicat de o insuficienţă a eliminărilor.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO