„Ochiul de vultur” Streetcap1 a descoperit pe Lună o piramidă gigantică! Cine nu vrea să aflăm adevărata istorie a Pământului şi a sistemului solar?


piramida pe LunaUtilizatorul Streetcap1 de pe YouTube îl consider a fi cel mai bun în descoperirea de artefacte de pe satelitul nostru „natural” (Luna), dar şi de pe alte planete din sistemul nostru solar. Streetcap1 lucrează cu „materialul clientului” (ca să spun aşa), adică în special cu fotografii NASA, ce pot fi vizualizate de oricine şi nu se poate spune despre ele că ar fi fost „photoshopate” (decât cu mici excepţii, pe care le-am demonstrat pe site). Dar, dacă nu avem încredere în pozele NASA, atunci în cine să mai avem încredere?

Iată câteva lucruri incredibile observate de „ochiul de vultur” streetcap1:

* o rază roşie misterioasă deasupra Pământului (De pe Staţia Spaţială Internaţională, deasupra Pământului, a fost filmată o rază roşie misterioasă! Se fac experimente militare secrete cu lasere sau e doar un OZN?);
* un OZN imens deasupra Pământului (NASA a fotografiat de pe Lună un OZN imens deasupra Pământului ce seamănă cu OZN-ul văzut de profetul Iezechiel în Biblie! Suntem supravegheaţi de la începuturi!?);
* un vultur gigant pe Marte (Robotul NASA Curiosity a surprins un vultur gigant pe Marte! Alţii cred că NASA iar falsifică imaginile cosmice, fotografia provenind nu de pe Marte, ci dintr-un deşert de pe Pământ!).

De data aceasta, Streetcap1 a surprins ceea ce pare a fi o piramidă gigantică pe Lună, în craterul Ryder. Cel puţin două laturi şi trei feţe ale piramidei se văd perfect; pe faţa apropiată a piramidei pare a fi construită o mică structură. E greu de apreciat dimensiunile piramidei, dar ea nu pare deloc mică. Fotografia originală NASA poate fi consultată AICI.

Dacă ar fi trimisă o sondă spaţială pe Lună pentru a studia această construcţie uluitoare, sunt sigur că multe lucruri s-ar descoperi. Dar oare se doreşte cu adevărat? Sau se vrea să stăm în continuare „în întuneric” în ceea ce priveşte istoria Pământului şi a sistemului solar? Dacă într-adevăr această structură este o piramidă, atunci cine a construit-o? Există vreo legătură între piramidele de pe Pământ şi piramida de pe Lună? Sigur că există… dar, de ce toate eforturile nu se îndreaptă spre această direcţie?

piramida pe Luna1

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO