Profetul Edgar Cayce credea că oamenii pot fi reîncarnaţi în a 5-a dimensiune pe steaua Arcturus! Noi, în visele noastre, ajungem pe navele spaţiale minune ale arcturienilor!

  •  
  •  
  •  
  •  

Citeam din scrierile celebrului profet Edgar Cayce şi am ajuns la cum vedea astrologia acest om remarcabil. Cayce insista mult asupra importanţei stelelor fixe şi mai ales a lui Orion, a Pleiadelor şi în special a lui Arcturus. Acesta din urmă ar fi „un alt soare” şi poarta de ieşire din Universul nostru. Când vom fi eliberaţi, după ce ne vom fi însuşit lecţiile din Cosmos, vom avea de terminat ucenicia din acest sistem solar printr-un stagiu pe Arcturus. Această stea este, conform lui Cayce, un soare mai mare ce dă forţa mentală şi spirituală pentru a ajuta sufletul să se dezvolte.

Entităţile care au fost pe Arcturus au toate ceva extraordinar de puternic. Cayce însuşi susţine că într-una din încarnările anterioare ar fi făcut un sejur pe această stea de primă mărime: „Căci în câmpurile de forţă ale lui Arcturus totul este amplificat în puterea voinţei şi cucerirea sinelui”.  Cayce insistă asupra puterii, strălucirii, forţei, conştientizării universale a celor care au făcut acest stagiu pe Arcturus.

Această stea deschide perspective asupra călătoriilor interplanetare fabuloase, în lumile pluridimensionale: „În acest sistem solar care este al nostru, entitatea trebuie să treacă prin toate celelalte sfere. Ea merge mai întâi în această centrală de energie, Arcturus, mai apropiată de Pleiade, şi astfel, din aproape în aproape, traversând secolele şi Spaţiul trebuie să meargă în diverse centre de activitate. Şi uneori, după zece mii de ani, o entitate se poate întoarce pe Pământ pentru a manifesta puterea dobândită în aceste peregrinări. Când o entitate intră în unul din aceste planuri planetare, ea împrumută acolo forma adaptată acelui plan pe care îl ocupă. Acolo nu există doar trei dimensiuni, ca pe Pământ. Este cam trist să te întorci pe Pământ, cu „numai” trei dimensiuni derizorii, mai ales când ai strălucit pe Arcturus…”

Strict din punct de vedere astronomic, Arcturus este una dintre cele mai strălucitoare stele de pe cer, fiind situată la 36 ani-lumină faţă de Pământ. Despre civilizaţia care ar trăi pe o planetă din jurul lui Arcturus am mai vorbit în acest articol de acum 1 an: „Faceţi cunoştinţă cu arcturienii, cea mai avansată civilizaţie de extratereştri din întreaga galaxie„. Citez din acel articol:

Cei din Arcturus reprezintă cea de a cincea civilizaţie interdimensională. Ei au învăţat că ingredientul fundamental pentru a trăi în cea de-a cincea dimensiune este iubirea. Toate sentimentele negative (ura, frica, vina) trebuie transformate în iubire şi lumină. Navele lor spaţiale reprezintă unele dintre cele mai avansate din întreg Universul. Unul din motivele pentru care alţi extratereştri malefici şi războinici ai Universului nu ne-au atacat încă o reprezintă faptul că lor le e frică de acestea nave extraterestre avansate ale arcturienilor. Una din aceste nave, numită Athena, zboară în jurul Pământului, apărându-ne de extratereştrii malefici.

Acum, pot să vă ofer mai multe informaţii despre aceste nave ale arcturienilor. Se pare că ele sunt propulsate de cristale care provin dintr-o planetă din Calea Lactee, ce nu a fost descoperită de pământeni. Aceste cristale au proprietatea de a conduce energia luminoasă de la „Marele Soare Central” situat în centrul galaxiei noastre.

În timp ce visăm, multe din sufletele oamenilor sunt aduse pe navele spaţiale ale arcturienilor, pentru a-i ajuta pe oameni. Arcturienii se află aici, în apropierea oamenilor, pentru a-i ajuta pe aceştia să intre în cea de-a patra şi a cincea dimensiune a realităţii, prin creşterea frecvenţelor vibraţionale.

 


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu