Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

În Cosmos sunt cel puţin 361 de specii extraterestre

148

aliensPână acum, ştiinţa nu a reuşit să-i găsească pe micuţii omuleţi verzi care ne-ar ţine de urât în Univers. Sau cel puţin nu oficial. Însă nu trebuie să disperăm. Extratereştrii ar putea trăi bine-mersi pe zeci de mii de planete. Oamenii de ştiinţă au descoperit alte 40.000 de planete, în afara Pământului, unde ar putea trăi creaturi cel puţin la fel de inteligente ca şi noi.

Experimentele astrofizicianul britanic Duncan Forgan au arătat că atât temperatura cât şi conţinutul de minerale şi apă al celorlalte planete pot asigura condiţiile propice vieţii. Duncan Forgan, cel care a realizat studiul publicat în “Journal of Astrobiology” a explicat că este imposibil de stabilit un număr exact al formelor de viaţă extraterestră pentru că cercetările se bazează pe mai multe scenarii posibile.

Astfel, un număr minim de 361 de civilizaţii extraterestre a fost estimat în urma presupunerii că deşi procesul evolutiv este unul facil, apariţia vieţii este un lucru rar. Oamenii de ştiinţă au realizat mai multe scenarii pe baza cărora au concluzionat că formele de viaţă cu inteligenţă superioară pot exista, chiar şi pentru o perioadă limitată, pe alte planete în afara Pământului.

“Cred că vorbim deja de 361 de civilizaţii inteligente, iar o posibilă interacţiune cu ele nu se va realiza mai devreme de 300, chiar 400 de ani”
, a spus Forgan.

Orgoni Crystal