Într-o cameră secretă din marea piramidă egipteană de la Gizeh ar fi fost descoperit un extraterestru în hibernare! Se afla într-o ladă cristalină transparentă, dar egiptenii l-au luat şi l-au ascuns…


extraterestru in piramidaO poveste stranie despre Marea Piramidă de la Gizeh a apărut în numărul din martie 2000 al revistei egiptean „Rose El – Yussuf.” Potrivit articolului, în urmă cu 12 ani, în 1988, egiptologul francez Louis Caparat a descoperit o cameră secretă în Marea Piramidă a lui Keops. În ea a fost găsit un umanoid extraterestru care se afla într-o ladă cristalină transparentă. La început extraterestrul părea să fie în hibernare sau într-o stare de existenţă suspendată.

Potrivit relatărilor, Caparat a descoperit, de asemenea, şi un text pe papirus, care descria întâlnirea faraonului Khufu cu un extraterestru, care i-a spus că într-o zi specia din care el face parte va ajunge aici din stele. Extraterestrul ar fi sugerat faraonului construcţia piramidei.

Caparat a trimis un mesaj unui coleg din Spania, Francisco de Braga, biolog de profesie, invitându-l să vină în Egipt pentru a lua mostre de ADN, de sânge, celule şi tesuturi de la extraterestrul aflat în starea de hibernare. Dar când dr. de Braga a ajuns în Cairo, el a fost reținut de către Ministerul egiptean al Securității Statului și a fost întors cu un avion înapoi în Madrid.

Conform revistei egiptene „Rose El – Yussuf”, extraterestrul a fost dus într-un laborator secret, a cărei locaţie n-a fost divulgată niciodată de serviciile secrete militare egiptene.

Din cartea „Secretele Marii Piramide” de Peter Tompkins, Harper și Row, ce a apărut în New York, în anul 1971, putem citi următoarele la pagina 15:

„Cadavre misterioase au fost descoperite în Marea Piramidă, după ce Abdullah Al-Mamun (fiul califului Harun al – Rashid), în anul 813 d.Hr., a angajat o echipă de egipteni care au dat o gaură chiar prin peretele Piramidei. Potrivit lui Peter Tompkins, unii autori arabi au raportat că Al – Mamun ar fi găsit un sarcofag în care se afla o statuie de piatră în formă de om. În statuie se găsea un trup, care purta o platoșă de aur şi pietre prețioase, o sabie neprețuită pe piept și un rubin pe cap de mărimea unui ou, care strălucea ca și lumina zilei”.

Sursa articolului: site-ul ufoinfo.com.


Lasă un comentariu