Dintr-o carte bizară de pe Internet putem afla secretele extratereştrilor din galaxia Andromeda? Sau totul e doar SF…


Din 2012, există pe Internet o carte interesantă intitulată „I am an Andromedan – Starseeds on Earth!”, adică „Sunt un Andromedan – Seminţe de stele pe Pământ”. Mulţi cred că e o simplă carte SF; alţii zic că e una autentică, adică scrisă de un extraterestru din galaxia Andromeda. Până la urmă, nu contează foarte mult ce este această carte… ideile de aici sunt chiar interesante. Chiar să fie şi imaginaţia unui om, am putea să o apreciem măcar din acest punct de vedere.

Iată câteva fragmente din carte, în care se vorbeşte despre religia extratereştrilor din Andromeda:

– Andromeda este o imensă galaxie spiralată, situată la aproximativ 2,2 milioane de ani-lumină de Pământ. Cea mai strălucitoare stea a sa, Alpha Andromeda este o stea binară.

– Andromedanii din punct de vedere fizic sunt înalți, subțiri, bine făcuți, cu pielea maro pal. Ei și-au echilibrat cu succes aspectele yin și yang pentru a crea un individ echilibrat, iubitor și autosuficient. Andromedanii au de obicei o sănătate excelentă, atât fizică, cât și psihică. Ei se mândresc cu abilitățile lor mentale și cu autocontrolul. Au o durată de viață de aproximativ 400 de ani pământeni. Andromedanii locuiesc pe dimensiunea de nivel 6/7.

– Andromedanii sunt un popor extrem de spiritual. Puterile lor psihice și spirituale sunt mai avansate decât cele ale pământenilor. Ei pot comunica cu morții, îşi pot vindeca singuri trupurile, pot folosi telepatia pentru a-i contacta pe alții, pot realiza călătorii astrale și să îndeplinească multe alte fapte paranormale.

– Pe Andromeda, un copil se poate juca la „levitarea” unei mingi cu alți copii sau poate vorbi cu zânele naturii, ca un eveniment obișnuit. Părinții încurajează telepatia mentală cu gânduri iubitoare la fel de mult pe cât își încurajează copiii să facă sporturi sănătoase sau să mănânce mâncare bună.

– Andromedanii cred într-o putere superioară, care în antichitate era legată de cei doi sori ai lor, la fel cum strămoșii noștri se închinau lui Ra, zeul soarelui egiptean. Ei realizează acum că toți suntem unificați la un anumit nivel cu toate nivelurile de spiritualitate. Cu toții suntem cu adevărat Unul. Din acest motiv, își respectă planeta și nu au poluare sau schimbări climatice negative. Ei nu exploatează pământul și nu își suprapopulează planeta. Ei respectă toate animalele vii și alte rase.

– Andromedanilor nu le este frică de moarte, pe care o văd doar ca o altă etapă a existenței lor. Ei își amintesc încarnările trecute și le studiază pentru cunoaștere și creștere personală. Ei comunică cu dragoste cu membrii familiei lor decedați și, prin urmare, nu se tem de viața de apoi. Ei sunt capabili să comunice cu îngerii, arhanghelii și maeștrii înălțați.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock