Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Ce-a făcut Elon Musk când i-au intrat în cont primele 22 de milioane de dolari în 1999? Şi-a cumpărat în faţa CNN o maşină de 1 milion de dolari!


Prima afacere adevărată a miliardarului Elon Musk, cel mai bogat om al planetei, a fost Zip2, începută la mijlocul anilor 90. Zip2 oferea servicii online de ”navigare” în oraș marilor cotidiene. Afacerea a fost cumpărată în anul 1999 de gigantul Compaq, iar în urma acestei tranzacții Elon Musk a încasat suma de 22 de milioane de dolari.

Cu 22 de milioane de dolari în cont, Elon a renunțat la apartamentul în care stătea cu trei colegi de cameră și și-a cumpărat un apartament de 600 de metri pătrați. Însă, antreprenorul și-a mai permis o extravaganță: și-a cumpărat o mașină sport McLaren F1, de 1 milion de dolari și un mic avion, cu care a învățat să zboare.

Musk a apărut într-un reportaj la CNN (vedeți videoclipul de la finalul articolului), în care a lăsat echipa de la CNN să prezinte livrarea bolidului. În timp ce se afla lângă logodnica sa, Elon Musk declara cu mândrie la CNN: ”Există 60 de mașini McLaren în lume, iar eu voi deține unul dintre ele”.

Musk și-a achiziționat mașina de la un vânzător din Florida, suflându-i-o chiar miliardarului Ralph Lauren, care era interesat de cumpărarea acesteia. Unora li s-ar fi părut ca fiind extravaganţă, dar nu-şi dau seama că Elon Musk pur şi simplu şi-a făcut reclamă în lumea afacerilor.


Lasă un comentariu