Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Bill Gates şi-a mai satisfăcut o poftă: a dat 43 de milioane de dolari pe o vilă situată la malul mării. Deşi mai avea o mulţime de proprietăţi, printre care o locuinţă de… 127 de milioane de dolari


Bill Gates a devenit un personaj extrem de controversat, mai ales după pandemia actuală din lume. Şi asta pentru că miliardarul de la Microsoft (transformat de câţiva ani în „salvatorul omenirii”) a dat câteva interviuri, în care a spus unele lucruri, pe care i-a pus pe unii pe gânduri (ca, de exemplu, faptul că îşi doreşte să vaccineze întreaga populaţie a lumii împotriva noii boli, lucru care a determinat o reacţie puternică pe contul de Twitter al lui Bill Gates din partea diferiţilor utilizatori).

Prin fundaţia sa, Bill & Melinda Gates Foundation, miliardarul se laudă că cheltuie anual sute de milioane de dolari pentru sănătatea oamenilor (deşi, personal, eu nu cred că o face fără un scop economic – o să vedem lucrul acesta peste câţiva ani). Dacă tot are o avere atât de mare, Bill Gates nu se poate abţine să nu cheltuie banii pe proprietăţi imobiliare, în vremuri când economia globală pare să se ducă naibii în jos. Astfel, ultima sa achiziţie este o vilă superbă de circa 550 mp, la malul mării, în apropiere de San Diego (California), pentru care a plătit 43 de milioane de dolari, scrie site-ul businessinsider.my.

Această proprietate se înscrie astfel în lista celorlalte proprietăţi ale lui Gates, printre care se numără şi casa de 127 de milioane de dolari din Washington.

Vedeţi, vorbim aici de sume de zeci şi sute de milioane de dolari, cu ajutorul cărora puteau fi hrăniţi sute de mii de copii din Africa care mor anual de foame. Eu nu zic că e vina doar a lui Bill Gates, ci şi a celorlalţi bogătaşi ai lumii, care, profitând de faptul că guvernele lumii nu impozitează cum trebuie averea, permit să existe atât de mari inegalităţi în lume.

Vă invit pe businessinsider.my să vedeţi şi celălalte fotografii cu vila superbă achiziţionată de Bill Gates.